Εμπειρίες για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Β. (photos)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφορικά με τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν στην Αθήνα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το διήμερο αθλητικό και εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποίησαν τις 4 και 5 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας, ενώ τα παιδιά συνόδευαν και ο προπονητής τους Φώτης Αγραφιώτης. Συμμετείχαν αθλητές γεννηθέντες το 2004-5 και το 2006.
Η ομάδα 2004-2005 έδωσε δυο αγώνες, το Σάββατο 4 Ιουνίου με τον Ατρόμητο Αθηνών, τον όποιον και νίκησαν με σκορ 4-3 και την Κυριακή 5 Ιουνίου με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού , στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Απήλιο, την οποία νίκησαν με σκορ 2-1.
Η ομάδα του 2006 έπαιξε με τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρόμητου Αθηνών και του Παναθηναϊκού από τις οποίες ηττήθηκε 3-2 και 4-1 αντίστοιχα.
Στην ομάδα 2004-2005 συμμετείχαν οι αθλητές Κοκκώνης, Α. Χόντος, Ε. Χόντος, Φαμπιάν, Ρέντης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Μαλίκης, Φάνιος, Αναστασίου, Βαϊνόπουλος.
Στην ομάδα 2006 συμμετείχαν οι Τσίκλας, Αγαθός, Χατζηγεωργίου, Καραγιώργος, Καρυώτης, Ζάχος, Ζηργάνος, Κάιο, Σιαμέτης, Ισαλάρι, Μαγαλιός, Α. Κοκκώνης.
Η αποστολή επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους θαύμασαν τα γλυπτά του Παρθενώνα και ενημερώθηκαν από τους ξεναγούς για την ιστορία του Παρθενώνα και τα επιτεύγματα των προγόνων μας.
Το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε γεύμα σε όλη την αποστολή σε εστιατόριο στο Μοσχάτο, ιδιοκτησίας Βολιώτη επιχειρηματία.
Κοντά μας – και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γι’ αυτό – ήταν ο κ. Ανδρέας Μπονόβας, ο όποιος ήταν μαζί με τους αθλητές μας και τους συνόδους τους από την άφιξη τους στην Αθήνα μέχρι την αναχώρηση τους και βοήθησε στην άριστη διοργάνωση του διημέρου ταξιδιού.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τόσο τις διοικήσεις του Ατρόμητου Αθηνών και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την φιλοξενία , όσο και την διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης για την δωρεάν είσοδο και ξενάγηση των αθλητών μας.
Αποφασίστηκε επίσης με αφορμή τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου εντός του 2017 να γίνει εκπαιδευτική εκδρομή τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στο εξωτερικό, προκειμένου οι μικροί αθλητές να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδος, ώστε να πάρουν εμπειρίες από τον τρόπο δουλειάς που γίνεται σε μεγάλους συλλόγους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις