Άνοιξε ο δρόμος για τον Άρη προς τη Β’ Εθνική

Ο δρόμος προς τη Β’ Εθνική έχει ανοίξει προκειμένου να γίνει πράξη για τον Άρη αυτό που εξασφάλισε στους αγωνιστικούς χώρους, δηλαδή την άνοδό του.

Οι Θεσσαλονικείς την Τετάρτη (8/6) ενημερώθηκαν πως χορηγείται στην υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΦΜ και αυτό είναι ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα τους.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα από εδώ και πέρα, αφού η τράπεζα ενημερώθηκε κατευθείαν και ενημέρωσε και τους ανθρώπους της ομάδας.

Εκείνοι με τη σειρά τους πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω του Τύπου τη συγκεκριμένη εξέλιξη και στη συνέχεια να γίνει γνωστό και το τι προβλέπει ο νόμος για όσους επιθυμούν να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο.

Από την επομένη της δημοσίευσης ανοίγει μία δεκαπενθήμερη προθεσμία και μέσα σε αυτή θα πρέπει να καλυφθεί το κεφάλαιο. Βάσει νόμου αρχικά οι άνθρωποι του Άρη θα απευθυνθούν στα μέλη του ΑΣ, δηλαδή σε 492 φυσικά πρόσωπα, τα οποία μπορούν να δώσουν από 30 ευρώ, όσο κοστίζει η μετοχή, έως και 1.200.000 ευρώ. Αν τελικά το ποσό που προβλέπεται δεν καλυφθεί, ο Άρης θα έρθει σε επαφή με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, η οποία θα ανοίξει νέα προθεσμία προς κάθε τρίτο ώστε να καλυφθεί το υπολειπόμενο ποσό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις