Λασκαράκης: Η ΕΠΣΘ πάνω από τα συμφέροντα 2-3 σωματείων

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την ΕΠΣΘ, απορρίπτοντας τις ενστάσεις του Μαγνησιακού και της Δήμητρας, με αποτέλεσμα την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2016-17) το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ να διεξαχθεί σε έναν όμιλο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Περικλής Λασκαράκης, με δήλωσή του…

στο goalpost.gr τόνισε για την απόφαση της ΕΠΟ και τις προοπτικές που ανοίγονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:
«Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αποτελεί τη δικαίωση της διοικήσεώς μας, ως προς την στρατηγική επιλογή της αναμόρφωσης του λιμνάζοντος τοπίου στο τοπικού μας πρωταθλήματος.
Όλοι γνωρίζουν, αποδέχονται, ότι πλέον το τοπικό πρωτάθλημα καθίσταται ανταγωνιστικό με δυνατότητες εξέλιξης σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες, ασχέτως κατηγορίας και ουσιαστικά προαγωγής του ποδοσφαίρου που παίζεται.
Η ΕΠΣΘ δεν στέκεται, δεν σχολιάζει τη δικαστική απόφαση, την οποία σέβεται απολύτως, κάτι το οποίο θα έπραττε και στην περίπτωση αντίθετης έκβασης.
Πρέπει όμως να σημειωθεί, ότι η ΕΠΣΘ είναι πάνω από τα συμφέροντα δύο-τριών ή πέντε σωματείων. Η ΕΠΣΘ υπάρχει για να προασπίζεται τα συμφέροντα όλων των σωματείων μελών της. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στο διηνεκές και το διάστημα της διοικήσεώς μου θα έχει ως πρώτιστο μέλημά της την προάσπιση των συμφερόντων όλων των σωματείων μελών της, ακόμη και με τη λείψει δύσκολων και καινοτόμων αποφάσεων, καθώς πεποίθησή μας είναι, ότι τέτοιες αποφάσεις εξέλειπαν στο παρελθόν και απαιτούνται όμως, για την ανέλιξη και εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις