Σέντερ φορ από την πρωταθλήτρια Ρουμανίας παίρνει η Νίκη Βόλου

Σε αναζήτηση σέντερ φορ ήταν το τελευταίο διάστημα η Νίκη Βόλου μετά και την αποχώρηση του Πορτογάλου επιθετικού Κουκούλα Κόστα.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία των κυανολεύκων κατέληξαν στην περίπτωση του Ρουμάνου φορ, Βλαντ Μοράρ, κάνοντας την υπέρβαση καθώς ο 30χρονος επιθετικός είναι λύση από το πάνω ράφι.

Ο διεθνής Ρουμάνος με την U21 έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια (2017-2020) στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Παναιτωλικού σημειώνοντας 16 τέρματα. Στη συνέχεια ο Μοράρ επέστρεψε στην πατρίδα του και στην πρώτη κατηγορία με συμμετοχές στις ομάδες, Αράντ, Μετάν, Δυναμό και Φαρούλ.

Στην πατρίδα του σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή με τη Φαρούλ Κονστάντσα τη σεζόν 2022-23. Τον ίδιο τίτλο έχει κατακτήσει και με τη Βιτορούλ το 2016-17. Την περίοδο 2015-16 αναδείχθηκε πρωταθλητής Β’ Εθνικής με την Ραπίντ Βουκουρεστίου ενώ έχει κατακτήσει και το Κύπελλο Ρουμανίας με την Πετρολούλ Πλοϊόστι το 2013.

Εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα ο παίκτης αναμένεται στον Βόλο τη Δευτέρα ώστε να ενταχθεί στην ομάδα και να γνωρίσει το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις