Μπουρούσης επικών διαστάσεων οδηγεί τη Λαμποράλ

Έβαλε 32 πόντους (!), πέτυχε το καλάθι που οδήγησε το ματς στην παράταση όπου εκεί η Λαμποράλ με ανεβασμένη ψυχολογία κατάφερε και πήρε τη νίκη με 89-83 κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μειώνοντας την ημιτελική σειρά στην Ισπανία σε 1-2. Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Μπουρούσης!
Ο ψηλός…

…ήταν απίστευτος έχοντας σε 32:38, 32 πόντους (7/12 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 0/1 βολή), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες. Μάλιστα, παρά το καλάθι του Σατοράνσκι στα 0.9 πριν το τέλος, ο Έλληνας σέντερ εκμεταλλεύτηκε φοβερή πάσα του Χάνγκα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση ευστοχώντας από κοντά για το 76-76 της κανονικής διάρκειας.
Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε ακόμα και με 11 στην τελευταία περίοδο (47-58) ωστόσο δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το προβάδισμά της και να προκριθεί από το βράδυ της Τετάρτης στους τελικούς.
Ο Μάικ Τζέιμς είχε 17 πόντους για τη Λαμποράλ, ενώ οι Σατοράνσκι με 19 και Αμπρίνες με 14 ξεχώρισαν για τους «μπλαουγκράνα». Βεζένκοφ και Περπέρογλου δεν σκόραραν. Το τέταρτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και πάλι στη χώρα των Βάσκων την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις