Παραίτηση Βούλγαρη από το Δ.Σ. της Νίκης

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Στέλιος Βούλγαρης ανακοίνωση την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», ενώ και πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος είχε παραιτηθεί και από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο κ. Βούλγαρης…

…δεν έδωσε χθες το «παρών» στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βούλγαρη:
«Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, υποβάλω τη παραίτησή μου από την ιδιότητα του α’ αντιπροέδρου αλλά και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
Θεωρώ ότι τίμησα στο έπακρο την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη του συλλόγου, όταν με εξέλεξαν στην διοίκηση που ανέλαβε να διαχειριστεί το εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό έργο της επαναφοράς της ομάδας σε ποδοσφαιρική δράση μετά την προ 18μήνου αποχώρησή της και την αναδημιουργία της κυριολεκτικά από το μηδέν.
Στην προσπάθεια αυτή διέθεσα τον εαυτό μου με όσες δυνάμεις είχα ανθρώπινες, παραγοντικές και οικονομικές εις βάρος ενδεχομένως της επαγγελματικής μου δραστηριότητας αλλά και αυτής ακόμη της οικογενειακής ηρεμίας, με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας που αγαπώ και υποστηρίζω από μικρό παιδί.
Αποχωρώντας παραδίδω μία ομάδα αποτελούμενη κατά κόρον πλέον από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Μαγνησίας,μία ομάδα που είναι σίγουρο ότι κατά την χρονιά που πέρασε χάρισε αρκετές στιγμές ποδοσφαιρικής υπερηφάνειας στους φίλους και τους οπαδούς της “ΝΙΚΗΣ” , κάτι απολύτως απαραίτητο μετά την εξευτελιστική σελίδα της αποχώρησης και αδρανοποίησης της .
Εύχομαι οι επόμενοι που θα διαχειριστούν τις τύχες της “γαλάζιας αγάπης” μας να έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να συνεχίσουν ό,τι αρχίσαμε να ανοικοδομούμε πριν ένα χρόνο.
Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο αλλά και την ίδια την ζωή, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…
Με εκτίμηση,
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις