Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Κόρδοβα

Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε για ακόμη μια ημέρα, ενόψει και της έναρξης του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πλέι οφ ανόδου της Σεγούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία, καθώς και με την αναμέτρηση της Ροβανιέμι κόντρα στην Μάριεχαμν, για την εμβόλιμη αγωνιστική της Φινλανδίας. Επίσης θα μας απασχολήσει και η αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά της ισπανικής λίγκας. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζουμε πως στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις κορυφαίες αναλύσεις και να μάθετε ότι χρειάζεστε για τις εταιρείες με άδεια στοιχηματισμού.

Κερδίζει η Κορδόβα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κόρδοβα – Χιρόνα, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.25. Επιβραβεύθηκε η Κόρδοβα για το ντεμαράζ των τελευταίων έξι αγωνιστικών (4-1-1) και διεκδικεί πλέον το τρίτο εισιτήριο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δύσκολο το έργο της απέναντι σε ένα συμπαγές σύνολο, έχει όμως το ψυχολογικό πλεονέκτημα, καθώς πανηγύρισε δύο νίκες επί της Χιρόνα στην κανονική διάρκεια. Οι Ανδαλουσιάνοι παρέμειναν αήττητοι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-2-0), όμως αυτό το σερί πήρε τη σκυτάλη από έξι διαδοχικές εντός έδρας ήττες. Η Χιρόνα, από την πλευρά της, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας, με συγκομιδή 66 βαθμών σε 42 ματς. Μέτρησε μόλις μία ήττα στις τελευταίες 13 αγωνιστικές (7-5-1), παρέμεινε αήττητη στις πέντε τελευταίες με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, δε δέχθηκε ούτε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στο 2-1-2 το σερί στις πέντε τελευταίες εξόδους της, με το NG συνδυάστηκαν τα 8/10 τελευταία εκτός.

Με 2 DNB η Μάριεχαμν

Τελευταία επιλογή μας από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, η αναμέτρηση της Ροβανιέμι με την Μάριεχαμν, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 3.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές η Μάριεχαμν, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Μετά το »κάζο» και την εντός έδρας βαριά ήττα από την Κουόπιο (0-3), η ομάδα των Βίρτανεν και Λούντμπεργκ φιλοξένησε την Βάασα, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με δυο γκολ διαφορά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τους Ντιέγκο Άσις (9′) και Σιντ (40′) να βρίσκουν δίχτυα. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμεναν, καθώς στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να »κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, η Μάριεχαμν εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό παιχνίδι, για να μπορέσει να μείνει κοντά στην κορυφή. Εξαιρετική στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει ισάριθμες νίκες, παρότι έχει και μια ήττα, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Over 168.5 στο Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Over 168.5 σε απόδοση 1.90. Η προχθεσινή νίκη για την Βαλένθια ήταν ένας άθλος διότι αγωνίστηκε εξ’αρχής με τις απουσίες των Ράφα Μαρτίνεζ και Λουκ Σίκμα ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα χτύπησαν οι Ντιότ και Σούρνα οι οποίοι αγωνίστηκαν μόνο πέντε λεπτά. Αναγκαστικά λοιπόν πήραν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής οι Σαν Εμετέριο (41 λεπτά), Βίβες (37 λεπτά) και Λούσιτς (28 λεπτά) και αποδείχθηκαν ήρωες. Σήμερα η κατάσταση της Βαλένθια θα είναι η ίδια και φυσικά η αποστολή της απέναντι στη Ρεάλ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να λήξει απόψε τη σειρά και προσφέρεται φαβορί με χάντικαπ -4 ενώ οι αγορές άνοιξαν με φαβορί την Βαλένθια με χάντικαπ -1. Αν παρατηρήσουμε τη σειρά μέχρι σήμερα θυμίζει την περσινή αντίστοιχη ημιτελική μεταξύ των δύο ομάδων όταν δηλαδή η Ρεάλ είχε κάνει το 1-0 στη Μαδρίτη σχετικά εύκολα, στον δεύτερο αγώνα η Βαλένθια ήταν βελτιωμένη και νίκησε ισοφαρίζοντας και ο τρίτος αγώνας κρίθηκε στην παράταση, όπως προχθές, μόνο που φέτος νικήτρια ήταν η Βαλένθια με buzzer του Βίβες ενώ πέρσι νικήτρια ήταν η Ρεάλ με buzzer του Γιουλ. Λόγω των απουσιών της Βαλένθια και της μικρής συμμετοχής που έχουν οι Τρίας και Πίτερσον η Βαλένθια φαίνεται να πάσχει από λειψανδρία και όπως είναι γνωστό η λειψανδρία βοηθάει στην εμφάνιση μεγάλου σκορ λόγω της ανικανότητας της ομάδας με το πρόβλημα να παίξει άμυνα. Οι συνθήκες είναι οι καταλληλότερες για τη Ρεάλ ώστε να κάνει μια μεγάλη επιθετική επίδοση για να λήξει τους ημιτελικούς και οι εναπομείναντες αθλητές της Βαλένθια είναι ικανοί να ακολουθήσουν για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την «επιβίωση» της ομάδας τους. Επιλογή το Over 168.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις