Στον Αϊ – Γιάννη το 19ο Summer Camp SHINKYOKUSHINKAI – Full Contact

Μετά από 20 χρόνια το Summer Camp του Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI KARATE επιστρέφει και πάλι στην παραλία όπου ξεκίνησε. Το καλοκαίρι του 1997 από την Παραλία του Παπά Νερό έγινε η αρχή για έναν θεσμό που συνέχισε την επόμενη χρονιά με το 1ο Διεθνές Summer Camp στην Παραλία των Κουκουνιαριών στο νησί της Σκιάθου και έφτασε να αριθμεί 18 camp, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 1500 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες του κόσμου συγκαταλέγοντας το σαν ένα από τα καλύτερα Camp, συνδυάζοντας τις καλοκαιρινές διακοπές στις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας με ένα ξεχωριστό δυναμικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πρωτεργάτης της μεγάλης αυτής προσπάθειας να αναγνωριστεί διεθνώς το ελληνικό Camp είναι ο Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate Shihan Γιώργος Κοσμίδης.

Για φέτος μετά από αίτημα των περισσότερων εκπαιδευτών της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai και λόγω των οικονομικών δυσχερειών ,αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στον ‘Αγιο Ιώάννη Πηλίου. Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 4 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε ένα πρόγραμμα με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα διδάσκοντας αξιόλογοι – με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή, Δάσκαλοι όπως ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, Pedro Soriano Nogueς (Διεθνής Διαιτητής και Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της Ισπανικής Ομοσπονδίας Shinkyokushinkai KARATE) και ο Μελικιάδης Οτάριο.

Η διαμονή των αθλητών θα γίνει στα Ξενοδοχεία Karaoulanis Beach στο Παπά Νερό και Zέφυρος στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, ενώ οι αθλητές θα γευματίζουν στο Εστιατόριο -Ταβέρνα το ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ στην Παραλία του Αη Γιάννη. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές ώρες στην παραλία του Παπά Νερό και τις απογευματινές ώρες κάτω από την σκιά των Πλατανιών. Επίσημος καλεσμένος ο Master του ΤΑΕ-KWON-DO Αλεξανδρής Βασίλειος. Στο Camp, θα πραγματοποιηθεί και Σεμινάριο Διαιτησίας FUll CONTACT, από τους δυο Διεθνείς Διαιτητές Shihan Γιώργο Κοσμίδη και Pedro Sorianes, ενώ θα δοθούν και διπλώματα συμμετοχής και πιστοποίησης της Παγκοσμίου Οργάνωσης FULL CONTACT.

aigiannis

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις