Με Ψιμουλάκη και στη Super League

Τέλος στους «ψίθυρους» που ήθελαν τα Τρίκαλα να αλλάζει προπονητή σε περιίπτωση που αγωνιστούν στη Super League, έδωσε η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Σύμφωνα με αυτή η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Σταύρο Ψιμουλάκη έγινε με βάση όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα, αλλά και «ψίθυροι» ότι σε περίπτωση που ο ΑΟ Τρίκαλα δικαιωθεί – που είναι το πιο πιθανό – και θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα και όχι στην Φούτμπολ Λιγκ θα υπάρξει αλλαγή προπονητή.

Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς όταν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη το έκανε για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ο προγραμματισμός να είναι για την Σούπερ Λίγκα και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Όλα τα υπόλοιπα προφανώς είναι εικασίες που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις και εντάσεις σε θέματα ανύπαρκτα. Ο ΑΟΤ συνεχίσει να δουλεύει αθόρυβα σε όλους τους τομείς και ελπίζει ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία η εφαρμογή των νόμων θα φέρει και την δικαίωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις