Νίκη Βόλου: “Πρώτη” αλληλεγγύης- Όλοι την Τετάρτη στο “Π. Μαγουλάς”

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου αποφάσισε η παρουσίαση της ομάδας για την περίοδο 2023-24 να μην πανηγυρικό χαρακτήρα αλλά να αποτελέσει μία συγκέντρωση αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων που έχουν πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Αναλυτικά:

“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε βουβοί τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο σπίτι μας, στην πόλη μας, στο νομό μας. Στο συνάνθρωπό μας.

Η τελευταία εβδομάδα μάς πήρε την όρεξη που είναι το ελάχιστο. Μας πήρε από κοντά μας 15 (μέχρι στιγμής) συνανθρώπους μας. Κι αυτό είναι ανυπολόγιστο. Ζώα και περιουσίες χάθηκαν μέσα στις λάσπες.

Το ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά οφείλει να λειτουργήσει ως μέσο ανακούφισης – στο μέτρο του δυνατού – για τους ανθρώπους που τούτη τη στιγμή φαίνεται να μην έχουν ελπίδα.

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους της κι όχι μόνο. Καλεί όλο τον κόσμο του Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς την Τετάρτη 13/9, στις 19.00 σε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Η παρουσίαση της ομάδας μας φέτος δεν θα γίνει με φόντο κάποια γιορτή. Δεν γιορτάζει κανείς αυτές τις μέρες. Μόνο η ανθρωπιά κι η αλληλεγγύη έχουν χώρο αυτήν τη στιγμή. Και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας ώστε ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί.

Γιατί όταν έχουμε ο ένας τον άλλον όλα μπορούμε να τα φτιάξουμε. Ακόμα κι αν αυτά είναι βυθισμένα μέσα στις λάσπες και στα βουρκόνερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκκληση που γίνεται είναι για εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλατα, κονσέρβες, όσπρια, δημητριακά κ.ά., παιδικές και βρεφικές τροφές, τροφές για ζώα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους, είδη υγιεινής, power bank, φακούς, ενώ κάποιοι δήμοι έχουν κάνει έκκληση για καθαρά ρούχα σε άριστη κατάσταση για ενήλικες και παιδιά, μπότες, παλτό, κασκόλ, γάντια, αλλά και για ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί)”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις