«Σε ρυθμούς πρωταθλήματος»

Μοιράσου το άρθρο
Δηλώσεις στο πλαίσιο του φιλικού παιχνιδιού του Μαγνησιακού με τον ΝΠΣ Βόλος, έκανε Θάνος Θεοδώρου.
Αναλυτικά:
«Το φιλικό με τον Βόλο ΝΠΣ ήταν από αυτά που σε αφήνουν ικανοποιημένο και τα οποία δίνουν αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα στους πιο νεαρούς σε ηλικία.
Στα προηγούμενα τεστ με ομάδες ανώτερης κατηγορίας κάτι μας έλειπε στο παιχνίδι μας, όσον αφορά τη συνεργασία ανάμεσα στις γραμμές μας. Όμως στο ματς του Σαββάτου δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε ομαδικά και φάνηκε ότι μπορούμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο.
Αν συνεχίσουμε έτσι θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλή παρουσία απέναντι στους συλλόγους της ίδιας κατηγορίας με εμάς και ότι γρήγορα θα προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής».
Όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας του Μαγνησιακού μετά τις χαμένες προπονήσεις λόγω της κακοκαιρίας, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι η προετοιμασία μας πήγε πολύ πίσω από τις χαμένες προπονήσεις κατά τη διάρκεια της τριήμερης κακοκαιρίας. Ίσα-ίσα που τα παιδιά χρειάζονταν λίγη ξεκούραση διότι τις προηγούμενες ημέρες δουλεύαμε ακατάπαυστα χωρίς ρεπό. Μπορώ να πω ότι είχαμε κάνει περισσότερες προπονήσεις από ότι αρχικά είχαμε προγραμματίσει, συν τα φιλικά που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα.
Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και κάθε Τρίτη θα έχουμε ρεπό, ενώ στη συνέχεια οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι την παραμονή του αγώνα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις