Θέλει να… ψωνίσει απο το πάνω ράφι ο Ολυμπιακός Βόλου

«Σιγή ιχθύος» κρατούν στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, παρότι η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες, χωρίς όμως να έχουν «πέσει» οι υπογραφές. Μόλις αυτό γίνει, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, στη συνέχεια θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Για τη θέση…

…του βασικού τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός εξετάζει δύο περιπτώσεις. Η μία αφορά έμπειρο γκολκίπερ, με θητεία στη Β’ Εθνική, ο οποίος φέτος έπαιξε σε ομάδα της Football League που πρωταγωνίστησε, χωρίς όμως να κάνει πολλές συμμετοχές. Η δεύτερη έχει να κάνει με τερματοφύλακα αθηναϊκού συλλόγου, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν και έναν γκολκίπερ από ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής – ως τρίτο – και ήδη έχουν καταλήξει.
Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες και ο Ολυμπιακός αποκτήσει τους παίκτες που ακούγονται για τη γραμμή κρούσης, η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή επιθετικά. Oι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση Σέρβου επιθετικού, γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο σε ομάδα της Football League και στη συνέχεια σε γνωστό σύλλογο της Γ’ Εθνικής.
Επίσης, το βολιώτικο συγκρότημα κινείται για την απόκτηση Έλληνα επιθετικού, με «γεμάτες» χρονιές τα τρία τελευταία χρόνια στη Football League και θα είναι σημαντική επιτυχία για τη διοικούσα επιτροπή, αν τον πείσει να έρθει στον Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις βρίσκεται και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία.
Για το κέντρο της άμυνας οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους δύο στόπερ έμπειρους και ήδη ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως στον Ολυμπιακό θέλουν να φέρουν στην ομάδα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην Γ’ Εθνική, γνωρίζοντας πως για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα θα πρέπει να έχει παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις