Τέλος έξι από την Πύδνα

Αποδεσμεύσεις ανακοίνωσε η Πύδνα Κίτρους στο πλαίσιο του σχεδιοασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Τσιούνης, Σαβελίδης, Κουνδης και Τσιλέπης ενώ επιστρέφουν στην ΑΕΛ οι δανεικοί Καμπλιώνης και Χάμος. Στην ίδια ανακοίνωση η ομάδα της Πιερίας προσκαλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση στις 20 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την νέα σαιζόν ανακοινώνει τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών της από την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ομάδα είναι οι: Αποστόλης ΤΣΙΟΥΝΗΣ, Βλάντο ΣΑΒΕΛΙΔΗΣ, Παναγιώτης ΚΟΥΝΔΗΣ, Δημήτρης ΤΣΙΛΕΠΗΣ. Επίσης επιστρέφουν στην Α.Ε.Λ. απ΄όπου αποκτήθηκαν ως δανεικοί οι ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ Αντώνης και Σωτήρης ΧΑΜΟΣ. Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ τους ευχαριστεί για την όλη προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Επίσης η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ προσκαλεί τα μέλη της σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 20-6-2016 και ώρα 8μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος του πρώην Δήμου ΠΥΔΝΑΣ , στο Δ.Δ. Κίτρους για απολογισμό πεπραγμένων Διετίας 2015-2016 (Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός)καθώς και στην εκλογή νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας η Γ. Σ, θα επαναληφθεί στις 27-6-2016, όπου και θα προκύψει το νέο Δ.Σ.
Από το Α.Σ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις