Νεμπεγλέρας και Κουβελάς στο στόχαστρο του Διαγόρα Στεφανοβικείου

Ψηλά τον πήχη βάζει ο Διαγόρας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ο στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στον έναν και δυνατό όμιλο της Α’ τοπικής κατηγορίας και γι’ αυτό το λόγο η ενίσχυση του ρόστερ αναμένεται δυναμική. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο στόχαστρο της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του Διαγόρα, δίνουν το στίγμα των προθέσεων ώστε να χτιστεί μία ομάδα που θα αποτελέσει κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μπορεί να διανύει το 41ο έτος της ηλικίας αλλά η προσθήκη του αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και με τον Αλέκο Κουβελά, ο οποίος πανηγύρισε με τον Απόλλωνα Λάρισας την άνοδο στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου στον γειτονικό νομό.

Βασικός χρηματοδότης της ομάδας του Στεφανοβικείου, ο Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του τόπου καταγωγής του.

Η τελευταία σχετική ανακοίνωση του Διαγόρα Στεφανοβικείου:

Το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο χορηγός του συλλόγου μας Ζήσης Ντελόπουλος, ο πρόεδρος αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο και να πετύχει τους στόχους της.
Ο Κώστας Νεμπεγλέρας (παίκτης με μεγάλη παρουσία και εμπειρία από τη Super League) είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν το σύλλογό μας και βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΔΙΑΓΟΡΑ τη νέα περίοδο.
Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό για τους φίλους της ομάδας μας !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις