“Σάρωσε” τους τίτλους στα πρωταθλήματα ακαδημιών η Αγία Παρασκευή

Μοιράσου το άρθρο

Πολύ-πρωταθλήτρια Ακαδημία, γι’ ακόμη μια χρονιά, αναδείχτηκε η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, καθώς στα πρωταθλήματα Ακαδημιών «Intered» ΕΠΣΘ 2015-16 κατέκτησε την πρώτη θέση σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες, από τις έξι στις οποίες συμμετείχε, επί επτά ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθησαν συνολικά. Αναλυτιικότερα…

η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου κατέκτησε την πρώτη θέση στις ηλικίες 2001, 2002, 2004(Α) και στην κατηγορία 2005(Α), όπου όμως δεν γινόταν επίσημη βαθμολόγηση από την ΕΠΣΘ.
Βασικό χαρακτηριστικό όλων των παραπάνω ομάδων είναι ότι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, συλλέγοντας σχεδόν το απόλυτο των βαθμών, καθώς σε 43 αγώνες πέτυχαν 42 νίκες!
“Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι γονείς των μαθητών- αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, συγχαίρουν τα παιδιά για την προσήλωσή τους σε όλη την εκπαιδευτική σεζόν, αλλά και την γενικότερη εικόνα τους, σε όλες τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα τόσο εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής, όσο και μακριά από αυτή.
Φυσικά, ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και οι ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, στις κατηγορίες που αγωνίζονταν και μάλιστα με την ιδιαίτερα τιμητική γι αυτούς απόδοση της επίτευξης 42 νικηφόρων αποτελεσμάτων, σε 43 αγώνες!”

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις