Απάντησε στον Παπαπέτρο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός Βόλου: “Μας ενδιαφέρει το μέλλον και όχι το παρελθόν”

Μοιράσου το άρθρο

Η απάντηση του συνδυασμού “Συμμαχία για τον Βόλο” στην αρχική ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκάλεσε νέα ανακοίνωση-απάντηση από τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά:

❓Προσπαθώντας ως τώρα να συνέλθούμε από το ύφος της – επιεικώς – αχρείαστα επιθετικής ανακοίνωσης της υποψήφιας δημοτικής παράταξης, της οποίας ζητήσαμε ευγενικά να μας πει τις απόψεις της για το ΕΑΚ “ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ”, βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα:
📍 Η υποψήφια δημοτική παράταξη δεσμεύεται δημόσια να παραχωρήσει την κυριότητα του ΕΑΚ από τον Δήμο Βόλου στον Ολυμπιακό Βόλου και όχι με τη μορφή ετήσιων μισθωτικών συμβάσεων, αλλά με τη μορφή της μεταβίβασης της πλήρους κυριότητας. Την κρατάμε και μας κάνει ως δέσμευση. Το ΕΑΚ θα μεταβιβαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ως ιδιοκτήτη. Μας αρκούσε αυτό.
📍 Επίσης θα παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς για τις ακαδημίες μας. Αν και θα προτιμούσαμε την ανάπλαση και αποκλειστική παραχώρηση του Βοηθητικού του ΕΑΚ για να γίνει μια Ολυμπιακή Πολιτεία.
📍 Αυτό που δεν απαντήθηκε με σαφήνεια και μας απασχολεί είναι το θέμα της ανάπλασης του ΕΑΚ “ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ” με την ταυτόχρονη παραμονή της ομάδας μας εντός του Σταδίου, καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Από την έναρξη των εργασιών έως την ολική αποπεράτωση. Ταυτόχρονη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτω από τα πρότυπα που απαιτούνται σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, με την αμέριστη αρωγή και οικονομική ανάληψη όλου του έργου από το Δήμο Βόλου.
Δεσμεύεστε να το πράξετε κι αυτό; Θα φροντίσετε τα κονδύλια αυτά να διοχετευθουν από το Δήμο Βόλου για την εξ ολοκλήρου ανάληψη των εργασιών; Θα αναλάβει ο Δήμος Βόλου τις εργασίες για τη λαοφιλέστερη ομάδα του Βόλου; Αυτό μας αρκεί.
⚪️🔴Ως προς τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης, όπως “επαίτες”, “σκουλήκια”, “σερνόμαστε”, “μας πατούν”, “ελεημοσύνη”, “υποταγή”, “επιθυμούμε την παρουσία τρίτης ομάδας”, “συμμορφωνόμαστε στις οδηγίες του Προέδρου της τελευταίας”, “υποταγή σε πολιτικά κελεύσματα”
είτε λέγονται έμμεσα, είτε άμεσα είναι άδικοι και δεν αξίζουν σε μια διοίκηση που από την πρώτη μέρα αγωνίζεται με ιδία κεφάλαια για την επιβίωση και αντιστροφή του κλίματος στην πιο βαριά φανέλα του Βόλου.
⚪️🔴Κάθε μέρα και νύχτα (κυριολεκτικά, όπως φαίνεται από την ώρα της δημοσίευσης), με προσωπικό αγώνα όλων μας, χρόνο, χρήμα και εργατοώρες, αυτήν υπηρετούμε, γι αυτήν εργαζόμαστε και γι αυτή προσπαθούμε, δίνοντας και την ψυχή μας για την ψυχή του εγχειρήματός μας.
⚪️🔴Πιστεύουμε ότι όλα τα ανωτέρω γράφτηκαν από κάποιον επικοινωνιολόγο ή σύμβουλο προεκλογικά, που πληροφόρησε λανθασμένα τον επι κεφαλής του συνδυασμού, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δέχεστε να συναντηθούμε. Αν είμαστε όλα τα ανωτέρω, πρέπει η τιμή και η υπόληψη μας να είναι υπό του μηδενός.
⚪️🔴Το εγώ της Διοίκησης είναι κάτω από το εμείς της ομάδας. Όποιος κι αν πει το ο,τιδήποτε για εμάς, στο τέλος μένουν μόνο οι πράξεις.
⚪️🔴Ως προς το τι έγινε στο παρελθόν, η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι πρέπει ως Διοίκηση να κοιτάξουμε το τι θα γίνει στο μέλλον. Το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων στελεχών μας, το επιτρέπει να το κάνουμε αυτό.
🅰️Μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Με ορίζοντα τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου το 2027 και τα 100 χρόνια από την ίδρυση μας το 2037. Θα μπορούσατε απλά να πείτε ότι θέλετε να είστε ο Δήμαρχος που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου μέσα στο πλήρως ανακαινισμένο και νεότευκτο ΕΑΚ. Σε αυτό απαντήστε. Ο Ολυμπιακός Βόλου μας νοιάζει. Αυτό μας αρκούσε.
Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα. Ολυμπιακός Βόλου στις πράξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις