Κλείνει Ρομάνο ο Απόλλων Σμύρνης

O Εμανουέλ Κονέ και o Ντιέγκο Ρομάνο θα είναι τη νέα σεζόν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 30χρονος Ιβοριανός μέσος τα βρήκε με τους «κυανόλευκους», σύμφωνα με πληροφορίες μας, και θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στη Ριζούπολη, την ίδια στιγμή που και ο 36χρονος επιτελικός χαφ «έκλεισε» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μάλιστα, ο Ρομάνο…

…παραδέχθηκε τη συμφωνία του λέγοντας σε συνεργάτη του a-sports.gr χαρακτηριστικά: «Έχω δώσει το λόγο μου στον Απόλλωνα και θα είμαι εκεί τη νέα σεζόν»! Βέβαια, καθοριστικό ρόλο για τον ερχομό του Αργεντινού διαδραμάτισε ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις από την κοινή και επιτυχημένη συνύπαρξή τους προ διετίας στον Ηρακλή.
Από εκεί και πέρα, από τη Λαμία στο δρόμο της Ριζούπολης βρίσκονται τόσο ο 31χρονος αμυντικός Γιώργος Ντάσιος όσο και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Σάββας Σιατραβάνης, με τους οποίους υπάρχει ήδη συμφωνία!
Παίκτης του Απόλλωνα, όμως, αναμένεται να γίνει και ο 20χρονος μέσος Νίκος Τρίγκας.
Στο μεταξύ, άλλη μία διαφοροποίηση προκύπτει σε σχέση με τη γενική… σκούπα που αναμενόταν να γίνει. Και αυτό διότι τελικά με παρέμβαση της διοίκησης στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων παραμένει ο Θανάσης Κόης.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις