Καλόγηρος: «Εύχομαι η επόμενη διοίκηση… να πάει τον Ρήγα ακόμα ψηλότερα»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Για την ολοκλήρωση της θητείας του, στον προεδρικό θώκο του Ρήγα Φεραίου, κάνοντας μεταξύ άλλων τον απολογισμό της σεζόν 2015 -2016, με την ομάδα της Μαγνησίας να εξασφαλίζει σχετικά εύκολα την παραμονή της στην Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με την σημερινή μας συνέλευση ολοκληρώνουμε μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας.

Μιας χρονιάς που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες –που ίσως για κάποιους να φάνταζαν και αξεπέραστες. Παρόλα αυτά η ομάδα μας συνέχισε να λειτούργει με τρόπο που θα την ζήλευαν και επαγγελματικές ομάδες. Με απόλυτη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις (σημειωτέον ότι άπαντες έχουν εξοφληθεί) και απόλυτη διαύγεια στις όποιες αποφάσεις της.

Ειδικά για την φετινή σεζόν, κάνοντας τον απολογισμό μας, θα ήθελα να τονίζω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σαν Πρόεδρος της ομάδας μπορώ να πω ότι πετύχαμε όλους μας τους στόχους και θα σταθώ ενδεικτικά στις εξής παραμέτρους:

1. Πετύχαμε τον πρώτο και βασικότερο στόχο μας, να σωθεί η ομάδα νωρίς, αποφεύγοντας το άγχος και την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών. Το καταφέραμε απόλυτα, παρόλο τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό αφού οχτώ ομάδες υποβιβάζονταν από έναν όμιλο που φιλοξενούσε συλλόγους προερχόμενους από μεγαλύτερες κατηγορίες και με βαριά ονόματα. Παρόλα αυτά ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία αλλά να συγκεντρώσει και τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη φορά.

2. Ξεκινήσαμε την χρονιά με την οικονομική αβεβαιότητα των capital controls και με την υποχρέωση, χωρίς να φταίμε σε κάτι, να στερηθούμε το γήπεδο μας και να αναγκαστούμε να αγωνιζόμαστε για τα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Αρμένιο. Κάτι που φυσικά κόστισε στην ομάδα μας και οικονομικά και αγωνιστικά. Παρόλα αυτά ξεπεράσαμε αυτήν την δυσκολία και ευχαριστούμε την ΕΠΣ Λάρισσας, τον πρόεδρος της κ. Γρηγορίου, τον Δήμο Κιλελέρ και τον σύλλογο της Δόξας Αρμενίου για την βοήθεια τους. Και δεν μπορώ στο σημείο αυτό να μην επισημάνω το γεγονός πως ξένα προς το Βελεστίνο άτομα μας συμπαραστάθηκαν την στιγμή που άτομα που είχαν υποσχεθεί οικονομική βοήθεια προς την διοίκηση δεν κράτησαν τον λόγο τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα μόνο και μόνο για να μην τους εκθέσουμε στην κοινωνία μας.

3. Στολίδι στην φετινή μας προσπάθεια είναι η μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας μας. Κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα στην κατηγορία Παίδων ενώ τερμάτισε στην τιμητική 3η θέση στην κατηγορία Τζούνιορ. Σχεδόν 70 παιδιά προπονούνται κάτω από την επίβλεψη των τεσσάρων προπονητών μας (ΣΠΑΘΗΣ-ΑΛΕΞΙΟΥ-ΧΑΤΖΗΣ-ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ) και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω και να επαινέσω τον κ. Κουμανίδη που πρόσφερε όλη του την ενέργεια στην Ακαδημία του Ρήγα Φεραίου, ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα.

4. Σήμερα λοιπόν αφήνουμε την ομάδα μας στο πιο υψηλό σημείο της ιστορίας της, με ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, με πλούσιο αθλητικό υλικό και χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ αφού άπαντες είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

5. Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης για την πολύτιμη βοήθεια τους , να συγχαρώ ακόμα μία φορά τον προπονητή μας κ. Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές μας για όλες τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας έδωσαν, και τους πραγματικούς φιλάθλους που μας στήριξαν όλη την χρονιά.

6. Κλείνοντας θέλω δημόσια να αναφερθώ στην χορηγία των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων «ΑNAMAR» που αποτέλεσε των βασικό χορηγό του συλλόγου μας και στην πολύτιμη αρωγή του Νομικού Συμβούλου κ. Σαμαρά Ιωάννη, που πρόσφερε πολύτιμες βοήθειες και υπηρεσίες. Επίσης όλους του Επαγγελματίες του Βελεστίνου για την οικονομική ενίσχυση καθώς και τη Δημοτική Αρχή για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση στο σωματείο του Ρήγα Φεραίου.

Εύχομαι να βρεθούν νέα άτομα που θα στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο μας και το κυριότερο εύχομαι η επόμενη διοίκηση που θα μας διαδεχθεί να πάει τον Ρήγα Φεραίο ακόμα ψηλότερα.»