Ολυμπιακός Βόλου: «Παντού είναι ΕΑΚ»

Το σκεπτικό της απόφασης να μην παίξουν το ματς της πρεμιέρας με τον Αίαντα Σούρπης στο ΕΑΚ αλλά στο γήπεδο του Σαρακηνού, εξηγεί με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αναλυτικά:
📌Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου μας σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο εντός έδρας παιχνιδι την Κυριακή στις 16:00,
⚪️🔴Οταν αναλάβαμε την επαναφορά του αγωνιστικού χώρου του ΕΑΚ, μας ενημέρωσαν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι (με τους οποίους συμβληθήκαμε εκτός Βόλου) ότι το γήπεδο θα χρειαστεί τον Σεπτέμβριο 20 με 25 μέρες επισπορά, προκειμένου να “αντέξει” ο φυσικός χλοοτάπητας κατά τους χειμερινούς μήνες και να μας φθάσει μέχρι το καλοκαίρι.
⚪️🔴Για την ψυχολογική τόνωση των παικτών και την πρώτη ικανοποίηση των κόπων, των “καρπών” και της προσπάθειάς μας, θέλαμε το πρώτο εντός έδρας να γίνει στο ΕΑΚ “ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ”. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος έφερνε την έναρξη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου το γήπεδο ήταν αυτό που έπρεπε. Γι αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν αδιάκοπα, μέρες και νύχτες για να γίνει αυτό πράξη.
⚪️🔴Μετά τα όσα δραματικά έγιναν στη Θεσσαλία, την κλήρωση και την αναβολή του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να κάνουμε στις 18 Σεπτεμβρίου, την “πρώτη” μας προπόνηση που μετατρέψατε σε «φεστιβάλ αφοσίωσης». Αυτή η “πρώτη” ήταν ο διακαής πόθος όλων μας και τη σκεφτόμασταν όλους αυτόυς τους μήνες.
👉 Τη δεύτερη αγωνιστική, αγωνιζόμαστε “εκτός έδρας” με Τοξότη Βόλου. Δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου ή 1η Οκτωβρίου. Ο Τοξότης χρησιμοποίει ως έδρα, εξ όσων ξέρουμε, τη Νέα Δημητριάδα και το βοηθητικό του ΕΑΚ.
👉Η Τρίτη αγωνιστική θα αναβληθεί λογικά λόγω εκλογών.
🅰️Ο υπεύθυνος γεωπόνος μας πρότεινε να παίξουμε και εμείς αποφασίσαμε, η πρώτη αγωνιστική εντός με τον Αίαντα Σούρπης, την Κυριακή στις 16:00, να γίνει στο Σαρακηνό, για να εκμεταλλευτούμε το αγωνιστικό πρόγραμμα και να γίνει τώρα η επισπορά.
✏️Συνεχίζουμε έτσι όλη την χρονιά, με ξεκίνημα την Κυριακή στις 16.00 στο γήπεδο του Σαρακηνού. Τα “φαντάσματα” τα διώχνουν οι πράξεις. Και τα λόγια δεν φτιάχνουν ομάδες.
📢Μέσα και έξω φέτος, «παντού είναι ΕΑΚ».
🫡 Ολυμπιακός Βόλου στις πράξεις. Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις