Υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Φλίγκος

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι, πλέον, ο Κώστας Φλίγκος. Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Α.Ο. Τρίκαλα (έπαιξε σε επτά ματς και σημείωσε ένα γκολ με την Παναχαϊκή) υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους», αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη. O ικανός σέντερ φορ…

…είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Ολυμπιακό και σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει από τις 25/6 ότι ο Φλίγκος τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μάλιστα, σήμερα ο έμπειρος φορ νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Καραμάνου, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. Ο Φλίγκος αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι αξιόλογοι επιθετικοί, με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League.
Θυμίζουμε, πως ο Κώστας Φλίγκος έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Πανηλειακού, της Ελασσόνας, της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή Ψαχνών, της Θύελλας Πατρών και του Αιολικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις