ΘΗΣΕΑΣ: Προετοιμάζει ομάδα και γήπεδο…

Εκτός από τον προγραμματισμό για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, οι παράγοντες του Θησέα εργάζονται σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Έτσι, πέρα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον περσινό προπονητή Δημήτρη Κόφφα, αλλά και τις επαφές με παίκτες που θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους ή που ενδιαφέρουν το σύλλογο προκειμένου να μεταγραφούν και να ενταχθούν στο ρόστερ, οι παράγοντας της ομάδος της Αγρίας δίνουν μεγάλη έμφαση και στην ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου της έδρας του Θησέα.
Θυμίζουμε ότι στο για ένα μεγάλο μέρος του β’ γάρου κι ως τα τέλος του περσινού πρωταθλήματος ο Θησέας χρησιμοποιούσε ως έδρα το ΕΑΚ.
Δεδομένου ότι όλη στην ομάδα θεωρούν πολύ σημαντικό να αγωνίζονται στο δικό τους «σπίτι» φρόντισα και ξεκίνησαν εγκαίρως τις εργασίες για την αποκατάσταση του.
Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε το αρχικό μέρος των εργασιών που γίνονται στο εν λόγω γήπεδο, τα οποία άρχισαν από πολύ νωρίς, έτσι ώστε να είναι έτοιμο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις