«Χρειάζεται 1.000.000 ευρώ για να λειτουργήσει κανονικά το Καυτανζόγλειο»

Μοιράσου το άρθρο

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, Ιωάννης Σωσσίδης, με τον ίδιο να μιλάει αναφορικά με την εικόνα του γηπέδου και τις προϋποθέσεις τις οποίες πληροί, σημειώνοντας πως για να γίνει αυτό με θεατές χρειάζεται περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αρχικά για το στάδιο ανέφερε: «Βάζοντας τα πράγματα σε μία σειρά, υπάρχουν πράγματα που ισχύουν και άλλα που όχι. Το γήπεδο έχει τέσσερις άδειες λειτουργίας, με άδεια τόσο για το γήπεδο, όσο και για το βοηθητικό 800 θεατές, για το γήπεδο των ρίψεων, υπάρχει άδεια για τους κλειστούς χώρους εκγύμνασης και έχει και προσωρινή άδεια για το παλιό στάδιο που είναι το κυρίως στάδιο, χωρίς την παρουσία θεατών. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου είναι σύγχρονες».

Υπογραμμίζοντας: «Έχει άδεια προσωρινής λειτουργία χωρίς θεατές για έναν χρόνο, το γήπεδο επανελέγχεται μία φορά τον χρόνο όπως συμβαίνει με όλα τα στάδια.

Ενώ πρόσθεσε:«Έχουμε την κατάντια αυτή να μπαίνει το νερό από τις κερκίδες στους εσωτερικούς χώρους και υπάρχουν δύο μελέτες που τρέχουν και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο επόμενο δίμηνο. Το στάδιο ανήκει στη ΓΓΑ και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αθλητισμού, η χρηματοδότηση εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι επαρκής. Για να λειτουργήσει κανονικά το γήπεδο, δεν έχει μεγάλο κόστος είναι ένα εκατομμύριο, παίρνουμε επιχορήγηση 700.000 και τα 600.000 πάνε στη μισθοδοσία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις