Basket Camp από τη Νίκη Βόλου (23-25 Ιουνίου)

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου διοργανώνει το 2ο προπονητικό τριήμερο που θα διεξαχθεί 23-25 Ιουνίου 2016 στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Πολιτιστικού Άλσους της Νέας Ιωνίας.
Η συμμετοχή στο camp είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου και ανοιχτή (με συμβολική τιμή 5 ευρώ για παιδιά εκτός ακαδημίας) για όλα τα αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών που αγαπάνε ή θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

 camp-afisa

 
Το πρόγραμμα του camp είναι ειδικά διαμορφωμένο ανά ηλικιακή κατηγορία και θα διδάξουν σε αυτό έμπειροι προπονητές και καθηγητές φυσικής αγωγής του Νομού μας.
 
Επίσης, θα παραβρεθεί και φέτος αντιπροσωπεία παραγόντων και προπονητών της ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς και καταξιωμένοι προπονητές και αθλητές εκτός Βόλου. Οι καλεσμένοι θα μιλήσουν στους μικρούς καλαθοσφαιριστές ενώ θα πραγματοποιήσουν και προπόνηση επίδειξης.
 
Τέλος, κάθε μέρα θα γίνονται διαγωνιστικά παιχνίδια με πλούσια δώρα στους νικητές.
 
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα παρέχει σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής, ημιδιατροφή με νεράκια, χυμούς και σάντουιτς, καθώς και ιατρική περίθαλψη καθ’ όλη τη διάρκεια του camp.
 
Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του μπάσκετ. Έλα κι εσύ να γνωρίσεις από κοντά το άθλημα που αγαπάμε!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις