Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μίνι παίδων η Νίκη Β.

Στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων μετείχαν 38 ομάδες που χωρίστηκαν σε 12 ομίλους και πλέον στα ημιτελικά συνεχίζουν οι 26. Μεταξύ αυτών και η Νίκη που πήρε την 2η θέση στον 9ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Την πρόκριση από το ίδιο γκρουπ πήραν ακόμη…

…ο Νηρέας Λαμίας, ως πρώτος και η Ν.Ε. Λάρισας, που ισοβάθμησε με τη Νίκη, αλλά κατατάχθηκε τρίτη, διότι οι «κυανόλευκοι» του Βόλου είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Στην 4η θέση περιορίστηκε ο Ο.Υ.Κ.Β., που η πορεία του στο πρωτάθλημα σταμάτησε σε αυτό το σημείο.
Στην σαββατιάτικη πρεμιέρα η Νίκη αντιμετώπισε τον Νηρέα Λαμίας στο ματς που ουσιαστικά έκρινε την 1η θέση του ομίλου. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για το νικηφόρο αποτέλεσμα με τους Λαμιώτες να επικρατούν στις λεπτομέρειες με 7-6. Επίσης, στα… σημεία κρίθηκε και το δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος, με τον Ο.Υ.Κ.Β. να ηττάται από τη Ν.Ε. Λάρισας με 6-4.
Χθες το πρωί ο Ο.Υ.Κ.Β. έχασε από τον Νηρέα Λαμίας με 8-5, ενώ μεγάλη αγωνία είχαμε στην αναμέτρηση της Νίκης με τη Ν.Ε. Λάρισας. Νικητής δεν υπήρξε σε αυτό το ματς, που έληξε ισόπαλο με 10-10.
Στην τελευταία αγωνιστική ο Νηρέας Λαμίας έκανε το «τρία στα τρία» με το 12-10 επί της Ν.Ε. Λάρισας, ενώ στο βολιώτικο ντέρμπι παίχθηκε το τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης. Η Νίκη βολευόταν και με ισοπαλία, αλλά ούτως ή άλλως αποδείχθηκε καλύτερη του Ο.Υ.Κ.Β. και έτσι πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κερδίζοντας με 8-3.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων του Βόλου ήταν οι εξής:
ΝΙΚΗ (προπονητής Δημήτρης Κόφφας): Δαλιάνης, Καλιμόπουλος, Γ. Τσίχλας, Σ. Τσίχλας, Κοκκινάκης, Σαββίδης, Κανατάς, Ι. Εγνατιάδης, Γκανάτσιος, Κουτσουνίδης, Στέλλος, Παπακώστας, Κομιανός, Στεφάνου, Παπουτσής, Καλατζής, Αθ. Εγνατιάδης.
Ο.Υ.Κ.Β. (προπονητές Θωμάς Μεφσούτ, Γιώργος Ντόνας): Νάτσιος, Ανδρόνογλου, Γαλάνης, Αποστολίδης, Καραγιάννης, Χαρίσης, Μπομπός, Νιζάμης, Μπακαλάκης, Σαγάνης, Μορφογιάννης, Κ. Ντόνας, Ματσάγγος, Νταρίκος, Λαγός, Χαραλαμπίδης, Κονταράτος, Αντωνίου.

Τα αποτελέσματα
του 9ου ομίλου
Τα αποτελέσματα του 9ου ομίλου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας είναι τα παρακάτω:

1η αγωνιστική
Νηρέας Λαμ.-Νίκη 7-6
Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β. 6-4
2η αγωνιστική
Νηρέας Λαμ.-Ο.Υ.Κ.Β. 8-5
Ν.Ε. Λάρισας-Νίκη 10-10
3η αγωνιστική
Ν.Ε. Λάρισας-Νηρέας Λαμ. 10-12
Νίκη-Ο.Υ.Κ.Β. 8-3

Η βαθμολογία
1. Νηρέας Λαμ. 27-21 9
2. Νίκη 24-20 4
3. Ν.Ε. Λάρισας 26-26 4
4. Ο.Υ.Κ.Β. 12-22 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις