Φλίγκος: Περαστικός ο Ολυμπιακός από την Γ’ Εθνική

Ο Κώστας Φλίγκος επέστρεψε στο Βόλο, καθώς θυμίζουμε πως την περίοδο 2012-13 είχε φορέσει τη φανέλα της Νίκης. Έρχεται στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ενώ καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν…

…τη νέα προσπάθεια και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Βόλο. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με δυναμική, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, που φιλοδοξεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κ. Τσιμπανάκο, μου ανέλυσε το πλάνο που έχει η διοίκηση για την ομάδα και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό.
Κακά τα ψέματα, αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν μεγάλη ομάδα, όπως προανέφερα, θα επεδίωκα να αγωνιστώ σε κάποιο σύλλογο της Β’ Εθνικής. Θεωρώ, όμως, ότι ο Ολυμπακός θα είναι περαστικός από την Γ’ Εθνική. Βλέπω ότι γίνονται πολύ καλές κινήσεις στην ομάδα, ήδη αποκτήθηκε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, όπως είναι ο Κατσούλης και απ’ ότι γνωρίζω σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό να παίζει στην Γ’ Εθνική χωρίς να έχει αποκλειστικό στόχο την άνοδο.
Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στην ομάδα, να είναι δίπλα μας και εμείς θα φροντίσουμε να μην τους απογοητεύσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις