Θεοδώρου: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με Λευκίμμη»

Ενόψει παιχνιδιού με τη Λευκίμμη που θα διεξαχθεί αύριο (13.00) στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό όπου η κατάκτηση της νίκης αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να δείξουμε ότι πλέον προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας και κατά κάποιο τρόπο να αρχίσουμε να καλύπτουμε το χαμένο έδαφος από τις βαθμολογικές απώλειες των πρώτων αγωνιστικών.

Με τον αντίπαλο έχουμε κοινό στόχο, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία, οπότε οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό πάντως δεν θα είναι απλή υπόθεση. Γνωρίζουμε ότι η Λευκίμμη είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Δεν έρθει στο «Παντελής Μαγουλάς» για να κλειστεί, αλλά για να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Από την πλευρά μας δεν πρέπει να αφήσουμε τους αντιπάλους να βρουν στιγμές στον αγώνα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες. Επίσης, επειδή και οι δύο ομάδες θα δώσουν το τρίτο τους παιχνίδι μέσα μία εβδομάδα, θεωρώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι η Λευκίμμη θα είναι περισσότερο κουρασμένη με δύο μακρινά ταξίδια σε Νέα Αρτάκη και Βόλο. Οπότε, ως Μαγνησιακός οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να παρουσιάσουμε πιο φρέσκια ομάδα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις