Υδατοσφαίριση Νίκης: “Στόχος η πρόκριση στα τελικά”

Την πρόκριση για την τρίτη φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων πανηγυρίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Στους αγώνες που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11-12/06 στο κολυμβητήριο “Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος” μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση που είχε θέσει ως στόχο, παρουσίασε όμως καλύτερο πρόσωπο και πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με την 1η φάση και όλοι στο τμήμα αισιοδοξούν ότι στην 3η φάση η ομάδα θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη και ότι θα επαναλάβει την περσινή επιτυχία της συμμετοχής της στα τελικά.

Στην πρεμιέρα σ’ ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ήρθε η μοναδική ήττα που έκρινε την πρώτη θέση από τον Νηρέα Λαμίας. Οι Λαμιώτες κέρδισαν στα σημεία με 7-6 σε μια αναμέτρηση που οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλη την διάρκεια και στην οποία όποιο αποτέλεσμα και αν έρχονταν θα χαρακτηρίζονταν ως δίκαιο. Για την ομάδα της Νίκης που είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Δαλιάνη σκόραραν από 2 τέρματα οι Καλλιμόπουλος και Κοκκινάκης και από 1 τέρμα οι Τσίχλας Γ. και Εγνατίαδης Γ.

Ντέρμπι διεξήχθη και την δεύτερη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την ΝΕ Λάρισας. Τελικό σκορ 10-10 με την ομάδα της Νίκης να θεωρεί ότι αδίκησε τον εαυτό της καθώς είχε σταθερό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χάνοντας μέσα από τα χέρια της ένα ροζ φύλλο αγώνα . Πρώτοι σκόρερ οι Κοκκινάκης και Εγνατίαδης Γ. με 3 τέρματα, ενώ από 1 τέρμα πέτυχαν οι Καλλιμόπουλος, Τσίχλας Στρ., Τσίχλας Γ., Κανατάς.

Στον τελευταίο αγώνα ήρθε και η νίκη που έδωσε την πρόκριση. Στον παιχνίδι με τον ΟΥΚ η ομάδα της Νίκης πήρε από την αρχή το κεφάλι στο σκορ, έδειξε ότι είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο. Στο τελικό 8-3 σκόρερ ήταν οι Κοκκινάκης με 3, Καλλιμόπουλος με 2 και Τσίχλας Στρ.-Τσίχλας Γ.-Σαββίδης με 1.

Τελική κατάταξη:
Νηρέας Λαμίας 9
Νίκη Βόλου 4
ΝΕ Λάρισας 4
ΟΥΚ 0
με την πρόκριση να παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες.

Πλέον η προσοχή τώρα στρέφεται στην προετοιμασία για την 3η φάση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα τελικά. Παράλληλα οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

(Δελτίο Τύπου τμήματος Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις