Άλωσε τα Γιάννινα και πήρε την πρόκριση ο Βόλος

Tην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει ο Βόλος που άλωσε τους Ζωσιμάδες -με πρωταγωνιστή τον Γκαρσία- επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν σημαντικό προβάδισμα σκοράροντας δις εν αντιθέσει με τους Ηπειρώτες που δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την επιθετικότητά τους, ιδίως αυτή του Ροσέρο, σε ουσία, απειλώντας τον Σιαμπάνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα στο 8′ ωστόσο το γκολ του Κόντε δεν μέτρησε ως οφσάιντ και στο 27′ ο Ροσέρο έκανε επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή των φιλοξενουμένων που έδιωξαν τον κίνδυνο πριν η μπάλα φτάσει στον Παμλίδη.

Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου ήταν αυτό που ευτύχησε να προηγηθεί στο 32′ καθώς ο Άλχο έβγαλε σέντρα και ο Γκαρσία από κοντά εκτέλεσε τον Κλέιμαν για το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τον Βόλο ήρθε και νέο γκολ όταν στο 33′ ο Κόμπα σέντραρε και ο Γκαρσία ξανά νίκησε τον Κλέιμαν με κεφαλιά κάνοντας το 0-2.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο απειλώντας νωρίς με τον Πανάγου στο 46′ να εκτελεί φάουλ αναγκάζοντας τον Σιαμπάνη να επέμβει εντυπωσιακά κάτι που έπραξε και στο 71′ στο σουτ του Κιάκου.

Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 87′ με τον Εραμούσπε να νικά τον Σιαμπάνη από το σημείο του πέναλτι, παράβαση που κέρδισε νωρίτερα ο Πανάγου για σέντρα του που βρήκε σε χέρι, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης (Κιάκος 46′), Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπιλμπάο (Γκάρο 46′), Καραχάλιος, Ασεβέδο, Ροσέρο (Λώλης 80′), Παμλίδης (Τζίμας 62′), Κόντε (Μπάλαν 73′).

Βόλος (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (Ασλανίδης 80′), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (Μεταξάς 63′), Κόμπα, Κορνέ (Μπερτόλιο 80′), Μαχαίρας (Ενγκίν 46′), Γκαρσία (Μωραΐτης 68′).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Κυπέλλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις