«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να αδικηθεί η Παναχαϊκή»

Δήλωση στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» της Πάτρας, με αφορμή το θέμα των οφειλών και την γνωμοδότηση της Παναχαϊκής, έκανε την Δευτέρα (13/6) ο υπεύθυνος της ομάδας πρωτοβουλίας Νίκος Οικονομόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την γνωμοδότηση της ΕΠΟ σχετικά με τα χρέη άλλων ΠΑΕ και την ξεκάθαρη αδικία που επιχειρείται για την Παναχαϊκή, από την πλευρά μου θέλω να τονίσω πως οι υπεύθυνοι της ομάδας πρωτοβουλίας θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μην περάσει αυτή η φωτογραφική όπως φαίνεται διάταξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να αδικηθεί η Παναχαϊκή, θυμίζουμε και τα όσα τράβηξε το 2004 με την ΕΕΑ και θα πρέπει όλοι ενωμένοι να σταθούμε απέναντι.

Η Παναχαϊκή παρά τα προβλήματά της ολοκλήρωσε με αξιοπρέπεια τις υποχρεώσεις της και δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά και η γνωμοδότηση αυτή να ισχύσει για όλες τις ΠΑΕ και να δίνει το δικαίωμα να κάνει νέα αρχή χωρίς τα βάρη του παρελθόντος».

Από την πλευρά τους οι Αχαιοί, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε κοινό μέτωπο με την Ζάκυνθο, και πιο συγκεκριμένα η Ερασιτεχνική αναμένεται να στείλουν αίτημα στην ΕΕΑ αλλά και στον Υφυπουργό Αθλητισμού για γνωμοδότηση σχετικά με τις ευνοϊκές συνθήκες συμετοχής, που είχαν οι Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου.

Πρόθεση τω ν δύο ομάδων, δεν είναι άλλη από το να ζητήσουν κι αυτές με την σειρά τους να ενταχτούν στην συγκεκριμένη γνωμοδότηση, ενώ αμφότερες εμφανίζονται διατεθειμένες να φτάσουν μέχρι τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή προκειμένου αυτός με την σειρά του να επέμβει.

Τέλος την Κυριακή (12/6) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, όπου υπήρξε συζήτηση διαφόρων θεμάτων, μεταξύ των οποίων αυτό των εκλογών οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου.

Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις για μετάθεση των αρχαιρεσιών για τις 10 ή 17 του μήνα, κάτι το οποίο αναμένεται να εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις