ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ.: Ξεκινά ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας

Σε αναμονή εξελίξεων βρίσκονται στη Ακρόπολη Σέσκλου με τους υπεύθυνους της ομάδας να ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα επινίκια που ακολούθησαν έφτασε η ώρα να τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα που…

αφορούν το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
Σ’ αυτό το πλαίσιο αναμένεται σήμερα το απόγευμα να έχουν συνάντηση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα πλαισιωθούν κι από άλλα άτομα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και των δυσκολιών που θα έχει το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο.
Άλλωστε η δήλωση του προέδρου Βασίλη Τσιαμήτα, κατά τους εορτασμούς του πρωταθλήματος, όπου υποσχέθηκε εκ νέου πρωτάθλημα, ανέβασαν τον πήχη των προσδοκιών.
Επίσης ανοιχτό είναι το θέμα του προπονητή, καθώς παρά την επιτυχημένη πορεία του Βαγγέλη Τάχου στην ομάδα του Σέσκλου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο, δεν έχει γίνει ακόμη το ραντεβού με το οποίο θα αποφασιστεί ή όχι η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Το ζήτημα της επιλογής του ρόστερ, είναι αυτό που ακολουθεί κι εκεί επίσης υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα που αφορούν ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφικούς στόχους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις