Χλοοτάπητας στο “Π. Μαγουλάς”, στα πλάνα και το Πανθεσσαλικό

Από τα λόγια στις πράξεις περνάει ο νέος διοικητικός ηγέτης της ποδοσφαιρικής Νίκης. Έτσι μετά την αναγγελία του κ. Τζήμα να ανακαινίσει το «Π. Μαγουλάς», αύριο (Τετάρτη 13/06) κιόλας, κλιμάκιο της εταιρίας που θα ανακατασκευάσει το χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να καταγράψει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Θα ακολουθήσει μελέτη για τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν ώστε νέος χλοοτάπητας να αντικαταστήσει τον παλιό και επιπρόσθετα να πραγματοποιηθούν και οι κατάλληλες υποδομές ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για όλη τη χρονιά.

Το κλιμάκιο της εταιρίας θα συνοδεύσει ο ίδιος, ο κ. Τζήμας ενώ να σημειώσουμε πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Hellasod. Στα έργα της εξειδικευμένης εταιρίας παραγωγής χλοοτάπητα, συμπεριλαμβάνονται γήπεδα όπως το OAKA, το Παγκρήτιο, η Τούμπα, το Κλ. Βικελίδης κ.α.

Βέβαια, το ότι θα ανακατασκευαστεί ο χλοοτάπητας αλλά και ο περιβάλλον χώρος του «Π. Μαγουλάς» δεν σημαίνει πως ο κ. Τζήμας έχει καταλήξει 100% στη χρήση του ως έδρα της Νίκης. Θεωρείται δεδομένο πως θα παράλληλα θα δηλωθεί και το Πανθεσσαλικό ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε σε κάποιους αγώνες, είτε μόνιμα αν αυτό κριθεί αναγκαίο από τον ίδιο αλλά και τον προπονητή.

Στα έργα που αναμένεται να γίνουν άμεσα στο «Π. Μαγουλάς» θα πρέπει να προσθέσουμε και αυτά που θα γίνουν στους βοηθητικούς χώρους ώστε οι Ακαδημίες του συλλόγου να αναβαθμιστούν, προσφέροντας στους μικρούς ποδοσφαιριστές τους κατάλληλους χώρους προπόνησης.

Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν πως ο κ. Τζήμας άμεσα και χωρίς χρονοτριβή περνά από τα λόγια στις πράξεις και τα έργα είναι αυτά που θα δώσουν όραμα στον κόσμο της Νίκης γιατί από λόγια έχει χορτάσει.