Εκδήλωση για υγεία, διατροφή και ψυχολογία των παιδιών στην Αγ. Παρασκευή (+ Photos)

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση διεξήχθη το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας με το πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ…

Συγκριμένα, οι γονείς και φίλοι των μαθητών- αθλητών της Σχολής, είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν από εξειδικευμένους επιστήμονες, την ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν την υγεία, τη διατροφή και την ψυχολογία των παιδιών- αθλητών- μαθητών.
Εισηγητές των θεμάτων ήταν οι Νίκος Καλαμπούκας- Παιδίατρος, Γλυκερία Παπαγιαννοπούλου – Διατροφολόγος και Άννυ Παπαγιαννοπούλου- Ψυχολόγος.
Της ανάπτυξης των θεμάτων, ακολούθησε συζήτηση των γονιών με τους εξειδικευμένους επιστήμονες, στους οποίους διατυπώθηκαν ερωτήσεις κι εκφράστηκαν απορίες.
Για μια ακόμα φορά, όλοι οι γονείς είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πόσο σημαντικό είναι να παρακολουθούμε και να επιμορφωνόμαστε σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά μας κι ότι πολλές φορές οι κανόνες, που εμείς θέτουμε ως σωστούς, απέχουν από τον ορθό τρόπο σκέψης και πράξης που έχουν προκύψει από τους ειδικούς, μετά από μακροχρόνιες μελέτες και παρατήρησης των συνηθειών και της συμπεριφοράς των παιδιών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις