Δώδεκα κολυμβητές – τριες της Νίκης Βόλου στις λίστες Προεθνικής και Επιλέκτων

Δώδεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου εντάχθηκαν στη λίστα της Προεθνικής ομάδας καθώς και αυτής των Επίλεκτων,

Αναλυτκά:

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τα κριτήρια επιλογής αθλητών καθώς και οι λίστες Προεθνικών ομάδων και Επίλεκτων Τεχνικής Κολύμβησης για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
Στη λίστα προεθνικών ομάδων εντάσσονται αθλητές και αθλήτριες που στο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (OPEN) αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 έχουν κατακτήσει 1η-6η θέση.
Αντίστοιχα στις λίστες Επίλεκτων εντάσσονται νεαροί αθλητές και αθλήτριες των ηλικιακών κατηγοριών Κ12, Κ13 και Κ15 που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών 2022-2023 έχουν κατακτήσει σε ατομικό αγώνισμα 1η-6η θέση.
Οι αθλητές και αθλήτριες μας που βρίσκονται στη λίστα Προεθνικής είναι:
Αθανασία Καρατσιβή
Λυδία Παντελόγλου
Αριέτα Γκουντούλα
Αποστολία Μπάδρα
Γιάννης Θεοδοσόπουλος
Πρόδρομος Χατζηεφραιμίδης
Οι αθλητές και αθλήτριες μας που βρίσκονται στη λίστα Επίλεκτων είναι:
Αθανάσιος Μπαρτζώκας
Αλέξανδρος Μπασδάνης
Ιωάννα Τσαλούχου
Βάσια Φιλίππου
Αννα Μαρία Μπαρτζώκα
Σίσσυ Μαυροπούλου
Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που έχουν ενταχθεί στις λίστες Προεθνικής και Επίλεκτων καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαιτζογλίδη για τις διακρίσεις που είναι αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται και που οδηγεί σε συνεχή βελτίωση και νέες διακρίσεις και επιτυχίες για όλα τα παιδιά της ομάδας.
Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησε με δυσκολίες που επέφερε η καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας και οδήγησε σε ζημιές που κατέστησαν ανενεργό το κολυμβητήριο Βόλου με αποτέλεσμα να καθίσταται η καθημερινή προπόνηση ιδιαίτερα δύσκολη και με πολλούς περιορισμούς που επιφέρει η πίεση που ασκείται σε επίπεδο κολυμβητηρίου Ν.Ιωνίας που εξ ανάγκης φιλοξενεί όλους τους συλλόγους καθώς και όλα τα υδάτινα αθλήματα που καλλιεργούνται από τους συλλόγους.
Σε μια τέτοια κατάσταση που κατανοούμε ότι επιβάλλει την κατανόηση και υπομονή που πρέπει να επιδείξουμε όπως και την αναπροσαρμογή που πρέπει να εφαρμοστεί από όλους και σε όλα τα επίπεδα μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα.
Παράλληλα ευελπιστούμε στην ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων και επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο διακρίσεων των αθλητών μας να έχει τη δυνατότητά να συνεχίσει να υφίσταται και αυτή την αγωνιστική χρονιά και η επιβράβευση τον κόπων να μας κάνει ξανά υπερήφανους για τους αθλητές και αθλήτριες μας που έχουν και το ταλέντο αλλά και την αναγκαία προπονητική υποστήριξη για να θέσουν νέους στόχους και να κατακτήσουν την κορυφή τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις