Στις 8 κορυφαίες ελληνικές ομάδες των WRising Stars ο Ολυμπιακός Βόλου

Στις «8» κορυφαίες ελληνικές ομάδες μπάσκετ νεανίδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση των WRising Stars ανήκει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Με μία ήττα από την πανίσχυρη ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας και μία νίκη επί του ισχυρού ΠΑΟΚ, η ομάδα μας, (μετά την αποχώρηση της ΕΑ Καλύμνου), προκρίθηκε στην τελική φάση του θεσμού. Η πρόκριση είναι ιστορική για μας, αφού στην 1η πανελλήνια διοργάνωση της ΕΟΚ, η Θεσσαλία και η ΕΣΚΑΘ, δηλώνουν παρούσες με άξιο εκπρόσωπό της τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

Η εμπειρία θα είναι ξεχωριστή, όσο και πολύ δυνατή για την ομάδα μας, αφού τα κορίτσια μας, θα έρθουν αντιμέτωπα με την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ στην κατηγορία των νεανίδων. Θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες παίζοντας αντίπαλες με ομάδες όπως ο πρωταθλητής Ελλάδος Κρόνος, οι τρίτες στην Ελλάδα Εσπερίδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Ανδρογέας Κρήτης, ο Πιερικός Αρχέλαος και η επίλεκτη Αναπτυξιακή ομάδα U16 W Rising Stars.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε να απολαύσουμε την εξαιρετική αυτή διοργάνωση της ΕΟΚ. Η προσπάθεια καθιέρωσης του Ολυμπιακού Βόλου σε πανελλήνιο επίπεδο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν…

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις