Ακάθεκτος ο ΣΔΥ Βόλου με μαζικές αποστολές σε Σκιάθο και Τρίκαλα (photos)

Και το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου όπως και ο Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Μαγνησίας είχαν πολυπληθή παρουσία σε αγώνες ανά την Ελλάδα. Οργανώθηκαν μάλιστα δύο μαζικές αποστολές, στη Σκιάθο και τα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα:

Με πολλές επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε από τα Τρίκαλα ο ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας που μετείχε το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου 2016. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες είναι και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Δύο χρυσά κατέκτησε η Δήμητρα Καραμανώλη, ένα η Εύη Μυλωνά (συν ένα ασημένιο), από ένα χρυσό οι Θωμάς Κεχαγιάς, Ανθή Μπαρμπουνάκη, Μαρίνα Νικολαΐδου.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Ευαγγελία Παπαχρήστου, Κώστας Κυριαζής, Άννα Κλειδωνάρη, Γιώργος Κοζάκης, Ζήσης Τσουρέλης, Λευτέρης Πασιάς, Νίκος Βανικιώτης, Σταύρος Βασιλειάδης. Χάλκινο κατέκτησε ο Κώστας Παπαργύρης. Αναλυτικά η παρουσία των 18 αθλητών:

Καραμανώλη Δήμητρα ακοντισμός 1η, σφαιροβολία 1η
Μυλωνά Ευδοξία 400μ 1η, 200μ 2η
Νικολαΐδου Μαρίνα 100μ 1η
Κεχαγιάς Θωμάς σφαιροβολία 1ος
Μπαρμπουνάκη Ανθή 5.000μ 1η
Κλειδωνάρη Άννα 1500μ 2η, σφαιροβολία 4η
Τσουρέλης Ζήσης 5.000μ 2ος
Κυριαζής Κωνσταντίνος 5.000μ 2ος
Παπαχρήστου Ευαγγελία 5.000μ 2η
Βανικιώτης Νίκος 100 μέτρα 2ος
Βασιλειάδης Σταύρος 5.000μ 2ος
Πασιάς Λευτέρης σφυροβολία 2ος
Κοζάκης Γιώργος ακοντισμός 2ος
Παπαργύρης Κώστας 400 μέτρα 3ος
Συμεωνίδης Στράτος 5.000μ 4ος
Ιατρού Παναγιώτης 1500μ 5ος, 5.000μ 5ος
Παπαχρήστος Λεωνίδας 5.000μ 6ος
Ζαφειρίου Ανάργυρος 5.000μ 6ος

 

Μεγάλη παρουσία είχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου το Σαββατοκύριακο στη Σκιάθο, στον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Στα Μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 2016. Οι διακρίσεις δεν έλειψαν ούτε σε αυτό τον αγώνα καθώς ο Κώστας Παλάντζας ήταν ο νικητής του urban αγώνα 9 χιλιομέτρων, ενώ ο Γιώργος Καλαντζής τερμάτισε τρίτος στα 21,5 χιλιόμετρα. Ο ΣΔΥ Βόλου ευχαριστεί και συγχαίρει τη διοργάνωση του αγώνα και τους εθελοντές, για τις παροχές στους αθλητές. Αναλυτικά οι 17 συμμετοχές των αθλητών και φίλων του ΣΔΥΒ:

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Καλαντζής Γιώργος
Βουρλογιάννης Αργύρης
Οικονόμου Θανάσης
Τσαμασιώτης Σεραφείμ
Λάιος Δημήτρης
Απλαντής Αποστόλης
Μελαχροινάκης Γιάννης
Μπάρδας Χαράλαμπος

URBAN 9 χιλιόμετρα
Παλάντζας Κώστας
Ρούσης Δημήτρης
Καλαμάκης Αχιλλέας
Αντωνίου Γιώργος
Παπαδήμας Τάσος
Κοτσίλιος Δημήτρης
Αλμπανούδης Γιώργος
Γιώτας Χαράλαμπος
Μανταλιανού Ασπασία-Ειρήνη

 

Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Μαγαλιό. Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου τερμάτισε τρίτος στον 2ο Αγώνα Δρόμου το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου, στον Πλαταμώνα το Σάββατο το απόγευμα. Στον αγώνα μετείχαν επίσης οι Γιάννης Νάπας, Χρήστος Ρουγκάτσης.

Την 8η θέση, συνοδευόμενη από νέο ατομικό ρεκόρ, κατέλαβε ο Αλέξης Παπαλεξίου το Σάββατο στον Νυχτερινό Παραλίμνιο Ημιμαραθώνιο Ιωαννίνων.

Αυτή τη Κυριακή 19 Ιουνίου, ο ΣΔΥ Βόλου θα έχει παρουσία στη Ζαγορά, στο Ζαγόραθλο. Το πρωί θα γίνουν αγώνες παιδιών, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί αγώνας 4 χιλιομέτρων, για μικρούς και μεγάλους.

sd1

sd2

sd3

sd4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις