Iσοπαλία και πρώτη θέση για το Μεξικό (video)

Η Βενεζουέλα βρισκόταν για 80 λεπτά αγκαλιά με την πρωτιά στον Γ’ Όμιλο του επετειακού Copa America των ΗΠΑ, ωστόσο το Μεξικό με ήρωα τον Κορόνα κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 1-1 και να τερματίσει στην πρώτη θέση, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Η Βενεζουέλα…

…κατάφερε να αιφνιδιάσει και να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση μόλις στο 10′, χάρη στο καταπληκτικό εναέριο σουτ του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Σέμα Βελάσκες, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντος. Το Μεξικό από εκείνο το σημείο και έπειτα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Οσόριο να περνά στο 17′ στο ματς τον μετέπειτα ήρωα για την ομάδα του, Χουάν Μάνουλε Κορόνα, στη θέση του Ακίνο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.
Η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τη Βενεζουέλα να κρατά το προβάδισμα και την πρώτη θέση, ωστόσο στο β’ μέρος η πίεση για την ομάδα του Ντουνταμέλ έγινε ακόμα πιο έντονη. Ο Χερνάντες είπε δύο φορές «όχι» στις προσπάθειες τον Μορένο και Ρέγιες, ενώ στο 79′ ο Κορόνα έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, ωστόσο το σουτ του κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.
Ένα λεπτό όμως αργότερα ο άσος της Πόρτο πήρε το αίμα του πίσω και με εκπληκτική ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που έστειλε το Μεξικό στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις