Με Μοράρ στο Πολύκαστρο

Αποφασισμένοι να κερδίσουν τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο είναι στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου ώστε να γίνει το πρώτο βήμα της αναρρίχησης στον βαθμολογικό πίνακα μετά το αρνητικό ξεκίνημα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Νίκη ήταν συμπαγής και με πολύ ενέργεια κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε ένα πολύ καλό πρώτο 35λεπτο με την Κοζάνη παρότι δεν σημείωσε το τέρμα που θα άλλαζε τα δεδομένα και ένα κακό δεύτερο ημίχρονο που δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Η επιστροφή του Μιράντα αναμένεται να προσδώσει επιπλέον ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι καθώς ο διεθνής με την Ισημερινή Γουϊνέα βρίσκεται στον Βόλο και σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Ριμπέιρο ανεβάζει συνεχώς στροφές και η εμφάνισή του στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν άκρως ενθαρρυντική για τις δυνατότητες προσφοράς του στα άκρα της επίθεσης.

Το μεγάλο στοίχημα είναι ο Βλαντ Μοράρ καθώς είναι ο παίκτης με το πιο βαρύ βιογραφικό και αυτός που άπαντες περιμένουν να λύσει τον γρίφο του γκολ. Ο Ρουμάνος επιθετικός αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα. Ο Χρήστος Τζιώρας ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Μοναδική απουσία αναμένεται να είναι αυτή του Στίκα που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Σήμερα, Πέμπτη, θα γίνει γνωστό αν θα εκδοθούν εισιτήρια για το ματς στο Πολύκαστρο καθώς στο γήπεδο εκτελούνται κάποιες εργασίες. Εφόσον διατεθούν εισιτήρια, αρκετοί είναι οι φίλοι της Νικης που θα βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις