Πετυχημένη χρονιά για την ακαδημία ποδοσφαίρου Ερμής (photos)

Η αθλητική χρονιά 2015-2016 οδεύει προς τη λήξη της και η ακαδημία ποδοσφαίρου “Ερμής” αισθάνεται πολύ χαρούμενη για την έκβαση της. Δύο σημαντικά γεγονότα την έχουν ξεχωρίσει.
1. Η αδελφοποίηση με τον γερμανικό σύλλογο SV Böblingen της Στουτγάρδης.
– Οι προοπτικές…

…και δυνατότητες που δίνονται στους νεαρούς αθλητές και προπονητές της ακαδημίας “Ερμής” μέσω αυτής της αδελφοποίησης είναι υπέροχες.
Σκοπός και στόχοι της αδελφοποίησης είναι οι εξής:
– Κοινές Δράσεις των Νεαρών Ποδοσφαιριστών (σε διεθνές επίπεδο),
– Απόκτηση διεθνών εμπειριών για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων,
– Ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών προπονητικής σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο,
– Κοινή συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών, σε Ελλάδα και Γερμανία, σε διεθνή τουρνουά, διεθνή καμπ κτλ.
– Επέκταση κοινής βάσης δεδομένων ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών με σκοπό τη προώθηση αυτών σε ΠΑΕ Ελλάδος και ΠΑΕ Γερμανίας.
– Προσφορά λύσεων σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να σπουδάσει ή να ακολουθήσει τεχνολογική εκπαίδευση στη Γερμανία.
Η SV Böblingen συνεργάζεται στενά με τις δύο ΠΑΕ της Στουτγάρδης, συγκεκριμένα με τη Stuttgarter Kickers και με τη VFB Stuttgart.

2. Το πρωτάθλημα των 2004, όπου η αντίστοιχη ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια και το πρωτάθλημα της κατηγορίας “Μικτό”, όπου η αντίστοιχη ομάδα τερμάτισε 2η.
– Αποδεικνύεται στην πράξη πως μια ομάδα σε επίπεδο ακαδημιών μπορεί να φτάσει ψηλά, μοιράζοντας το χρόνο και δίνοντας τη χαρά συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι σε όλους τους νεαρούς αθλητές της διατηρώντας ήθος και συμπεριφορά κόσμια.
Πέραν αυτών των γεγονότων για ακόμη μια χρονιά νεαροί ποδοσφαιριστές του “Ερμή” υπήρξαν μέλη της μικτής ΕΠΣΘ:
– Κραβαρίτης Βασίλης,
– Κανούτας Αθανάσιος,
– Κωστόπουλος Δημήτριος και
– Μπούργος Χρήστος.
Επίσης, ήδη βρίσκονται σε διαδικασία οι προαναφερόμενοι λαμβάνοντας κλήσεις δοκιμαστικών από ΠΑΕ, καθώς επίσης έλαβαν κλήσεις οι:
– Αφεντίτσας Χρήστος,
– Μαλαμούλης Θωμάς,
– Μπουμπούκης Αναστάσιος και
– Πουλιάνας Δημήτριος.
Άλλη μια χαρούμενη είδηση ήταν ότι αφορά τα κλιμάκια της Εθνικής Αλβανίας, όπου ο νεαρός Μαλούσι Ερνέστο πήγε εξαιρετικά στα δοκιμαστικά και είναι στη βάση δεδομένων των “Κ” της Εθνικής Αλβανίας.
Η ακαδημία Ερμής ευχαριστεί όλους τους γονείς του συλλόγου της για την αγαστή συνεργασία, τους νεαρούς μαθητές-αθλητές της για την άψογη συμπεριφορά, όπως και τους προπονητές της (Γεραμπίνη Παναγιώτη, Κοντομήτρο Αθανάσιο, Λίταινα Γεώργιο, Τσιτζιλιώνη Απόστολο και Σαπουνά Χρονη) που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιδιά.
Κλείνοντας θέλει να ευχαριστήσει την ΕΠΣΘ για την πολύ καλή διοργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων, μέσα στις αντικειμενικές δυσκολίες ανταποκρίθηκε θετικά, όπως και τις υπόλοιπες ακαδημίες που βρήκε απέναντι της μέσα στα γήπεδα.
Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Από 18 Ιουνίου το πρόγραμμα της νέας αθλητικής χρονιάς 2016-2017 είναι προς διάθεση και ανανέωση, ενώ το νέο ραντεβού δίνεται Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις