ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Σημαντικές οι σημερινές εξελίξεις…

Σημαντικές οι εξελίξεις αναμένονται σήμερα, για την ομάδα του Σαρακηνού, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς το απόγευμα θα συναντηθούν οι εκλεγέντες της των εκλογών που έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη προκειμένου να…

συγκροτηθούν σε σώμα.
Παράλληλα όμως και μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδος, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πρωταρχικό θέμα συζήτησης θα αποτελεί αυτό της επιλογής προπονητή, με τις πρώτες πληροφορίες να μην αποκλείουν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. να έχουμε και την πρώτη πληροφόρηση ή ακόμη και συμφωνία, για τον τεχνικό που θα τρέξει την ομάδα την επόμενη χρονιά.
Επίσης, σ’ αυτή την πρώτη συνάντηση κι εφόσον ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή, θα σκιαγραφηθούν οι στόχοι της ομάδας όσον αφορά τις ανανεώσεις, αλλά και τις πιθανές μεταγραφές.
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2016 είχαν ως εξής: Θεοχάρης και Γκλαβίνης έλαβαν από 65 σταυρούς κι ακολουθούν οι Βαβανέλος Ν. 63, Μιναρετζοπούλου 62, Κοπανάς Αρ. 60, Μπέτας Β. 60 . Δήμου Στέφ. 56, Βογιατζάκης Γιάν. 55, Ταλαδιανός Δ. 50 .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις