Επιστολή ποδοσφαιριστών Μαγνησιακού: Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε

Μοιράσου το άρθρο

Με επιστολή τους παίκτες του Μαγνησιακού αναφέρουν πως παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα της ομάδας θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.

Η επιστολή των ποδοσφαιριστών του ΑΣΒ Μαγνησιακος

Όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΒ Μαγνησιακου έχουμε το χρέος αλλά και την ευθύνη να γνωστοποιήσουμε  προς κάθε υπεύθυνο τόσο του σωματείου μας αλλά και σε όλο το φίλαθλο κοινό όλης της Ελλάδας τα ακόλουθα:

Η ομάδα μας ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις φέτος στη Γ εθνική.

Με τη δουλειά τόσο από την διοίκηση όσο και του προπονητικού team των τελευταίων 3 χρόνων φτάσαμε στο σημείο να αρχίσουμε τον Αύγουστο έχοντας στόχο που έγινε στόχος όλων μας να φτάσουμε τον ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ όσο πιο ψηλά μπορούμε!!!

Όμως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών μας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας αλλά και αβεβαιότητας .

Τις τελευταίες ημέρες κάνουμε ότι καλύτερο στην προπόνηση τελείως μόνοι μας χωρίς προπονητές και την απειλή να πλανάται μέσα στα αποδυτήρια του να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

Δηλώνουμε φανατικοί υποστηρικτές αυτού που κάνουμε και αγαπάμε.

Να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα τόσο λειτουργικά (δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, δεν έχουμε νερό να πιούμε) όσο και οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι μας. Επιπλέον η έλλειψη παρουσίας κάποιου ανθρώπου της ομάδας στην προπόνηση να μας δώσει εξηγήσεις για το μέλλον αυτής.

Απαιτούμε να μην μας αφαιρεθεί το δικαίωμα του να συνεχίσουμε να δείχνουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο φορώντας αλλά και τιμώντας την φανέλα που φέρει το σήμα του Μαγνητικού με ημερομηνία 1928.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν ταχθήκαμε αλλά ούτε και θα ταχθούμε υπερ κάποιου παρά μόνο με το συμφέρον της ομάδας που δεν είναι άλλο από το να συνεχίσει την αγωνιστική της προσπάθεια.

Στο τέλος όλοι μας θα έχουμε κριθεί εκ του αποτελέσματος και εκ των αποφάσεων μας.

Προσδοκώντας να υπερισχύσει η λογική και μόνο!!

Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΒ  Μαγνησιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις