Στην προεθνική βόλεϊ παγκορασίδων η Μυρτώ Προφαντή

Κλήση για προπονήσεις στην προεθνική παγκορασίδων βόλεϊ δέχθηκε η αθλήτριά του Γ.Σ. Βόλου Μυρτώ Προφαντή. Έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2003 και βρίσκεται μεταξύ των κλήσεων του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Φλώρου και του συνεργάτη του Βασίλη Χριστόπουλου για τις προπονήσεις της Εθνικής παγκορασίδων, που…

…θα διεξαχθούν το διάστημα από 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου. Η κλήση στην προεθνική της Προφαντή έγινε μετά απο συστηματική παρακολούθηση από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή στην ΕΣΠΕΚΕΛ, κ. Θωμά Γκότση.
Η Προφαντή ξεκίνησε το βόλεϊ στη Ε’ δημοτικού με προπονήτρια την Άννα Κονιδάρη και τη φετινή σαιζόν προωθήθηκε στις παγκορασίδες, υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Ξανθόπουλου Παναγιώτη. Είναι το μοναδικό κορίτσι από το νομό Μαγνησίας σ’ αυτή τη επιλογή και η οικογένεια του Γ.Σ. Βόλου με τους προπονητές, της εύχονται καλή συνέχεια.
Οι αθλήτριες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις