Όλο και πιο κοντά σε Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο και απομακρύνεται η περίπτωση να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Από την τελευταία φορά που υπήρξε επαφή του Ερασιτέχνη με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ έχουν περάσει αρκετές μέρες, δίχως να γίνει μια νέα προσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού.
Το Πανθεσσαλικό…

…φαντάζει αυτή τη στιγμή, ως το επικρατέστερο γήπεδο για να φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους», χωρίς πάντως ο Ολυμπιακός να έχει συμφωνήσει με τα Ολυμπιακά Ακίνητα.
Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, ενώ πέρα από το γεγονός πως το κόστος για τη χρησιμοποίηση του ΕΑΚ, μαζί με τα έξοδα συντήρησης που θα επωμιστεί ο Ολυμπιακός, ανεβαίνει κατά πολύ, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας επιπλέον σοβαρός λόγος, που προβληματίζει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.
Τον προσεχή Οκτώβριο λήγει το πιστοποιητικό για τη χρήση της ανατολικής κερκίδας (προς την πλευρά του βοηθητικού) και θα πρέπει να βρεθεί μηχανικός, ο οποίος θα εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στατικότητας της κερκίδας. Διαφορετικά, η κερκίδα θα κλείσει και δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους. Το γεγονός προβληματίζει έντονα τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, με το Πανθεσσαλικό να φαντάζει ως η επικρατέστερη έδρα του Ολυμπιακού. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες, όταν θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Εφόσον, πάντως, ο Ολυμπιακός παίξει φέτος στο Πανθεσσαλικό, θα χρησιμοποιεί και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου για τις προπονήσεις, ενώ πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό να στεγαστούν και τα γραφεία της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει «παγώσει» το θέμα εξεύρεσης κτιρίου στο κέντρο του Βόλου για τη στέγαση των γραφείων της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις