Επτά μετάλλια ο ΟΕΑ/ΝΑΒ σε κολυμβητική ημερίδα στη Λάρισα

Τρεις πρώτες, μια δεύτερη, δύο τρίτες θέσεις και πολλές βελτιώσεις στις επιδόσεις ήταν το αποτέλεσμα της συμμετοχής των 15 οκτάχρονων αθλητών κολύμβησης του ΟΕΑ/ΝΑΒ στην ημερίδα που διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας (ΝΟΛ). Στην ημερίδα αυτή έλαβαν μέρος περίπου 140 παιδιά από την Θεσσαλία, σε τρία…

…ατομικά αγωνίσματα και δύο σκυταλοδρομίες.
Η διοργάνωση ήταν και το βάπτισμα του πυρός για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, καθώς στην επόμενη αγωνιστική περίοδο (από τον Σεπτέμβριο) θα ενταχθούν στην Προαγωνιστική κατηγορία και θα έχουν αρκετές αγωνιστικές συμμετοχές και υποχρεώσεις.
Οι «μικροί» του ΟΕΑ/ΝΑΒ μετέβησαν στην Λάρισα με πούλμαν και συνοδεία των τριών προπονητών της προ-προαγωνιστικής ομάδας Ντ. Πανταζοπούλου, Ι. Τσιτσέ και Στ. Μακρή, της εφόρου του τμήματος Ηλ. Μανουσάκη και πλήθους γονέων.
Τις πρώτες θέσεις στις δύο σκυτάλες 4Χ50 ελεύθερο -σε αγόρια και κορίτσια- κατέκτησαν οι ομάδες του ΟΕΑ/ΝΑΒ. Στις νικήτριες ομάδες συμμετείχαν στα κορίτσια οι: Ασήμου, Ιωνά, Μαλακασιώτη, Αλτίνη (φωτό) και στα αγόρια οι: Μακάκας, Νιαώτης, Παρδάλης, Αλεξίου.
Στις οκτάδες των ατομικών αγωνισμάτων τερμάτισαν οι κάτωθι:
Ιωάννα Ασήμου:1η στα 50 ελεύθερο και 3η στα 50 ύπτιο. Ελένη Ιωνά: 2η στα 50 ύπτιο και 3η στα 50 ελεύθερο. Δέσποινα Μαλακασιώτη: 4η στα 50 πρόσθιο και 5η στα 50 ελεύθερο. Αντώνης Νιαώτης: 4ος στα 50 ύπτιο. Μιχάλης Μακάκας: 5ος στα 50 ελεύθερο και στα 50 ύπτιο. Αναστάσης Παρδάλης:7ος στα 50 ελεύθερο. Απόστολος Αλεξίου: 8ος στα 50 ύπτιο.
Μεγάλη βελτίωση στους χρόνους τους σημείωσαν και οι υπόλοιποι αθλητές/αθλήτριες, δηλαδή οι: Ηλίας Χαρίλας, Ελένη Οροκλού, Θεοφανία Παρασκάκη, Απόστολος Τζιουμάκης, Μέλλω Αλτίνη, Δημήτρης Πριτσίνης, Νικόλας Λάμπης και Χαρούλα Τσουλέα.
Το Δ.Σ. του ΟΕΑ/ΝΑΒ και η εφορία του τμήματος συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές τους και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια, δεδομένου ότι οι προπονήσεις της προ-προαγωνιστική ομάδας συνεχίζονται κανονικά μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις