Το “κόλπο γκρόσο” με Έλληνα επιθετικό θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Στον Ολυμπιακό έχουν έναν μήνα μπροστά μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και στο διάστημα αυτό θα κινηθούν να κλείσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, αφήνοντας δυο-τρεις θέσεις για το τέλος, στοχεύοντας σε παίκτες που αγωνίζονται σε επαγγελματικές κατηγορίες. Οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και να φέρουν…

…στην ομάδα έναν πολύ καλό Έλληνα επιθετικό, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια έχει «γεμάτες» χρονιές, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Είναι δύσκολο να αφήσει την Β’ Εθνική, τη στιγμή που είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και θα μπορούσε να αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Football League. Στον Ολυμπιακό, πάντως, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.
Για τη θέση του επιτελικού μέσου οι προσπάθειες εστιάζονται στην απόκτηση του Ούγκο Μασάδο από τον ΑΟ Χανιά. Πρόκειται για 33χρονο μέσο, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο οποίος όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία. Φέτος αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τα Χανιά, ενώ σημείωσε και τρία γκολ. Είναι και αυτή δύσκολη περίπτωση, όμως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως μπορούν να πείσουν τον Πορτογάλο να έρθει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις