Ατζούν όπως Μαρινάκης – Θέλει ομάδα Super League «χθες» – Έχει έτοιμες και μεταγραφές!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από την Χαλ, θέλει να αγοράσει ομάδα (άμεσα) και στην Ελλάδα. Δεν ψάχτηκε μόνο για Βόλο και Ατρόμητο. Έχει έτοιμες τις πέντε πρώτες προσθήκες!

Οι παραδοχές όλων των εμπλεκομένων πλευρών επιβεβαιώνουν οτι τα σενάρια ενδιαφέροντος του Ατζούν να αγοράσει ΠΑΕ της Super League, δεν είναι σενάρια αλλά πραγματικότητα.

Ο Τούρκος το πάει.. ανάποδα σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά τον Ολυμπιακό πήρε την Νότιγχαμ και πλέον και στην Πορτογαλική Ρίο Άβε. Πρώτα «μπήκε» στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αγοράζοντας την Χαλ και μετά ψάχνεται και για την Ελλάδα!

Το Sportime έγραψε για το υψηλόβαθμο στέλεχος ΠΑΕ του BIG4 που… ανοίγει τον δρόμο στον Τούρκο παραγωγό για να γίνουν οι επαφές και να κατατεθούν και οι οικονομικές προτάσεις.

Το φως της δημοσιότητας είδαν δύο περιπτώσεις. Εκείνη του Ατρομήτου, αλλά και του Βόλου. Ο Ατζούν συναντήθηκε με ανθρώπους και των δύο ομάδων. Με τους Περιστεριώτες δεν προχώρησε. Προφανώς για οικονομικούς λόγους. Με τον Μπέο, η πρόταση που κατατέθηκε στον Αχιλλέα Μπέο ήταν της τάξης των τριών εκατομμύριων. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Ατζούν δεν ψάχτηκε μόνο για τις δύο προαναφερθείσες ΠΑΕ. Χτύπησε και άλλες «πόρτες», χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάτι.

Πάντως ο Ατζούν φαίνεται πως θέλει να τρέξει γρήγορα το θέμα. Οπως αναφέρει στο περιβάλλον του θέλει να πάρει ομάδα… χθες και αν είναι δυνατόν πριν μπει το 2024! Κάτι που προφανώς και ανεβάζει και τον βαθμό δυσκολίας.

Επίσης ο Mr Survivor, ενδεικτικό των fast track διαδικασιών που θέλει να τρέξουν, τονίζει οτι έχει ήδη έτοιμες τις 4-5 πρώτες μεταγραφές που θα κάνει, προκειμένου η ομάδα που θα αγοράσει, να αλλάξει level από την πρώτη μέρα που θα περάσει στην ιδιοκτησία του!

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις