“Τρία τα υποψήφια γήπεδα για τον Τελικό Κυπέλλου”

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Άγγελος Δανιήλ: 

Για την Εθνική ομάδα: “Τους Έλληνες τους πιάνει άμεσα ο ενθουσιασμός. Αυτή η ομάδα έχει μία πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό το γκρουπ παικτών με αυτό που παρουσιάζει αξίζει να βρεθεί σε μία μεγάλη διοργάνωση. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το Μάρτιο εκεί που θα κριθούν όλα. Ο κόσμος για να αγκαλιάζει τόσο την Εθνική ομάδα βλέπει κάτι καλό. Για την ΕΠΟ δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Η ομάδα έχει προπονητή. Κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η Εθνική δε θα πάει με τον Πογιέτ στα ματς αυτά.

Για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Κύπελλο: “Θα γίνει ακόμα μία επαφή με την αστυνομία και θα το δούμε για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τις ημερομηνίες του Κυπέλλου”.

Για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τον τελικό Κυπέλλου: “Θα δούμε τι ελλείψεις έχει το γήπεδο και θα αποφασιστεί το καλύτερο γήπεδο που είναι διαθέσιμο για τον τελικό. Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, Παμπελοποννησιακό είναι τα τρία υποψήφια γήπεδα. Και τα τρία γήπεδα έχουν το ίδιο ποσοστό να φιλοξενήσουν τον τελικό. Μέσα στο Δεκέμβριο θα έχουμε αποφασίσει που θα γίνει ο τελικός. Συγκεκριμένα έως τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουμε αποφασίσει. Το θέμα με τα τουρνικέ στο Παμπελοποννησιακό δεν μπορεί να λυθεί έως την ημερομηνία του τελικού. Κοιτάμε να βρούμε άλλο τρόπο για να λυθεί αυτό”.

Για τη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική: “Είναι θετικό για τη Super League 2 ότι ξεκίνησαν νωρίς και οι δύο όμιλοι. Αυτό που βλέπω στη Γ’ Εθνική είναι εντελώς διαφορετικό από τη Super League 2. Θα βάλουμε μέσα την υποχρεωτικότητα να παίζουν παιδιά κάτω των 20 ετών στη Γ΄ Εθνική. Κάποια στιγμή πρέπει να παράγουμε παίκτες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτές οι κατηγορίες πρέπει να παράγουν παίκτες”.

Για την Παναχαϊκή: “Αν η Παναχαϊκή δεν πάει με τη λογική της υπομονής με το να χτίσει ομάδα δε θα γίνει τίποτα. Δε νοείται αυτή τη στιγμή να μην είναι στην Παναχαϊκή βασικός κορμός παικτών από την Πάτρα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Πάτρα πρέπει να βγάζει κάθε χρόνο ένα ή δύο ποδοσφαιριστές. Αν δεν έχουμε υπομονή και πλάνο δε γίνεται. Η Παναχαϊκή έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών. Το γήπεδο της δεν μπορεί να υποστηρίξει πολλά, δεν έχει προπονητικό κέντρο. Μας θλίβει σαν Πατρινούς, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Αν δεν υπάρχει Παναχαϊκή το ποδόσφαιρο μας θα την πληρώσει και την πληρώνει, όσο η Παναχαϊκή βολοδέρνει. Η Παναχαϊκή δεν έχει οργάνωση ούτε Γ’ Εθνικής. Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες. Κάθε χρόνο αλλάζει, κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό”.

Για το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΑ: “Είναι το μεγάλο και τελευταίο μας στοίχημα. Το παλεύουμε, το θέλουμε”.

Για τον Αλέξη Κούγια: “Τι να απαντήσω για τον Αλέξη Κούγια. Όλο κάτι του φταίει. Δεν έχω να πω τίποτα. Είναι ασόβαρα όλα αυτά”.

Για τα πρωταθλήματα της Ένωσης: “Το πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων που το λένε εδώ υπάρχει παντού. Η ΕΠΣ Αχαΐας δεν είναι για πρωτάθλημα 16 ομάδων. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό για την ΕΠΣ Αχαΐας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις