Στα «πόδια» παράγοντα διαιτητής να μην του βγάλει ανακοίνωση – «Θα με τελειώσουν»!

Ρέφερι της Super League και με σήμα FIFA, επικοινώνησε με ιδιοκτήτη ΠΑΕ, ζητώντας του να μην του βγάλει ανακοίνωση επειδή θα του έπαιρναν την σφυρίχτρα!

Τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ έχουν ζητήσει από τους διαιτητές να κόψουν τα πολλά – πολλά και τις επαφές με τους παράγοντες. Παράλληλα θέλουν να ενημερώνονται. Άλλοι έχουν συμμορφωθεί. Οι περισσότεροι. Κάποιοι όμως κρατούν το off the record στις συζητήσεις που έχουν με τους ιδιοκτήτες (και όχι μόνο) των ομάδων.

Πριν λίγες εβδομάδες, διαιτητής Super League και μάλιστα διεθνής κιόλας, επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη ομάδας που την σφύριξε, αφήνοντας τους ανθρώπους της με παράπονα!

Ο ρέφερι λοιπόν ούτε λίγο, ούτε πολύ, αφού ζήτησε συγνώμη για κάποιες αποφάσεις του, παρακάλεσε τον ιδιοκτήτη να μην βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την διαιτησία του. «Σε παρακαλώ μην βγάλεις ανακοίνωση. Θα με τελειώσει η Επιτροπή».

Το οξύμωρο είναι οτι ο εν λογω διαιτητής αν και έθεσε θέμα… καριέρας, αν και ο παράγοντας που ήταν στην άλλη άκρη της κλήσης, δεν ήταν «μεγάλης» ΠΑΕ!

Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επειδή ο διαιτητής παραδέχθηκε οτι δεν ήταν καλός, δεσμεύθηκε οτι δεν θα προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία. «Επειδή εχεις τα @ρχιδι@ να με πάρεις και να μου ζητήσεις συγνώμη, δεν πρόκειται να βγάλω ανακοίνωση».

Και δεν έβγαλε. Τώρα αν η ΚΕΔ είναι ενήμερη για το περιστατικό, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις