Χωρίς προβλήματα για τη ΝΙΚΗ στην Καρδίτσα

Αποφασισμένοι να κλείσουν την παρένθεση της εντός έδρας ήττας με τον Μακεδονικό και να επανέλθουν στον δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων είναι άπαντες στη Νίκη, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (26/11) στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, την τοπική Αναγέννηση.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του καθώς στην αποστολή επέστρεψε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χοσέτε Μιράντα. Ο διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Ισημερινής Γουϊνέας και μετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Καρδίτσα όπου και θα διανυκτερεύσουν ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "DrTo OLE SHAGUE2 SQUADLIST ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΣΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ NA'A ΑΝΔΡΕΟΥ BAHANACK ΣΤΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΕΤΤΑΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ MIRANDA ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ RIBEIRO ΤΖΙΩΡΑΣ MORAR 1924 ΆΝΑΣΣΑ mpộtngn-80ysuon 1904 ΑΡΑΙΤΣΑΣ n.A. NIKH ΒΟΛΟΥ #NVFC"

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις