Για το διπλό η Νίκη στην Καρδίτσα

Με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση, σήμερα στις 3 μ.μ..

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του καθώς στην αποστολή επέστρεψε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χοσέτε Μιράντα. Ο διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Ισημερινής Γουϊνέας και μετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία τους και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Καρδίτσα όπου και διανυκτέρευσαν.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "DrTo OLE SHAGUE2 SQUADLIST ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΣΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ NA'A ΑΝΔΡΕΟΥ BAHANACK ΣΤΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΕΤΤΑΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ MIRANDA ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ RIBEIRO ΤΖΙΩΡΑΣ MORAR 1924 ΆΝΑΣΣΑ mpộtngn-80ysuon 1904 ΑΡΑΙΤΣΑΣ n.A. NIKH ΒΟΛΟΥ #NVFC"

Πάνοπλη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι η ομάδα που έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική και με ψυχολογία στα ύψη θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ο Γιώργος Τυριακίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης) και Αναστάσιος Φραγιος (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις