Μπέος: “Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ατζούν – Ο Βόλος θα βρει τον δρόμο του”

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του κ. Ατζούν για την απόκτηση της ΠΑΕ Βόλος, κάνοντας αναφορά για δύο ραντεβού και συνεχή επικοινωνία με τον Τούρκο επιχειρηματία. Όσον αφορά την ομάδα του Βόλου υποστήριξε πως θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο Creta 24, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην πορεία του Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα: “Είναι αλήθεια πως η πορεία της ομάδας δεν είναι όπως αυτή που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μας είχε συνηθίσει να είναι ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, βέβαια τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα και με την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, θα ανέβει στην βαθμολογία και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα”

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε για το ραντεβού με τον κ. Ατζούν: “Με τον κ. Ατζούν υπάρχει μία επικοινωνία. Έγιναν δύο ραντεβού. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον, μέχρι εκεί όμως γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται. Πάντως, είναι γεγονός πως ενδιαφέρεται”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις